Momenteel plannen de keuringsmaatschappijen waarmee we samenwerken alvast keuringen in van projecten die nog niet geplaatst zijn. Bevestig gerust deze datum. Wij doen ons uiterste best om voor deze datum uw installatie te plaatsen. Indien dat niet lukt wordt uw keuringsdatum met enkele dagen verplaatst.

 

Menu Offerte

De beste zonnepanelen

Op zoek naar zonnepanelen voor uw huis of bedrijf? Go-Solar helpt u als particulier of bedrijf graag verder! Al sinds 2008 is Go-Solar de zonnepanelenspecialist van België, met een breed assortiment aan zonnepanelen met een hoog rendement. Bij Go-Solar krijgt u: hoge kwaliteit, beste prijs-/kwaliteit, jarenlange ervaring en persoonlijk en deskundig advies.

Direct offerte aanvragen

Welke zonnepanelen kunt u aanschaffen bij Go-Solar?

Dat zijn zonnepanelen van topmerk DMEGC. Deze leverancier is sinds 2009 actief op de markt en zijn in zeer korte tijd een begrip geworden in de wereld van zonne-energie.

DMEGC zonnepanelen aanschaffen? Go-Solar biedt u als enige Preferred Partner in België 25 jaar fabrieksgarantie, 25 jaar gegarandeerde output van 84,8% én 25 jaar garantie op werkuren en transportkosten.

Zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen

De panelen van DMEGC zijn een van de mooiste full-black panelen op de markt. In ons assortiment vindt zowel panelen voor particulieren als bedrijven. 

De panelen van DMEGC

  • DMEGC - DM400M10 (particuliere installaties)
  • DMEGC - DM450M6 (Industriële panelen)
  • DMEGC - DM540M10 (Industriële panelen) 

Bekijk de panelen

Zonnepanelen in België

Go-Solar verzorgt alles wat komt kijken bij de aanschaf van panelen van A tot Z. Wij hebben filialen in Brecht en Waasmunster en meer dan 5000 tevreden klanten over heel België. Bent u op zoek naar een adviseur en installateur voor uw nieuwe panelen voor zonne-energie? Neem contact met ons op!

 

Zonnepanelen voor uw huis

Zonnepanelen op uw eigen huis, bestaand of nieuwbouw? Go-Solar adviseert. Wij kijken naar de ideale opstelling en het type paneel dat past bij uw wensen én uw budget. De opbrengst wordt bepaald door verschillende factoren, zoals lichtinval maar ook de beschikbare dakoppervlakte.

Maar ook voor bedrijven! 

Ook wanneer u als bedrijf zonnepanelen wilt plaatsen kunnen wij u helpen met de aanschaf en installatie. Wij hebben ruime ervaring in middelgrote -en grote installaties en zorgen voor de meest effectieve plaatsingswijze. Ook voor batterijopslag en laadpalen zit u bij Go-Solar goed.

Zonnepanelen bedrijven

Realisatie zonne-energie op het bedrijfspand van Beyers Koffie.

Batterij zonnepanelen

Een thuisbatterij en zonnepanelen is het perfecte plaatje van groene energie. Met een batterij kunt u namelijk enorm veel zonne-energie opslaan die niet direct gebruikt wordt voor de energievoorziening. Waarom zonne-energie opslaan? Dan kunt u deze energie gebruiken op het moment dat de zon niet schijnt. Dit resulteert in 100% zonne-energie verbruik, en geen stroom van het elektriciteitsnet.

Batterij zonnepanelen bij Go-Solar:

  • Huawei
  • Pylontech
  • BYD Battery
  • LG Energy Solution
  • Tesvolt

Bekijk batterij zonnepanelen

Zonnepanelen aansluiten

Zonnepanelen aansluiten? Laat u vrijblijvend adviseren door een specialist van Go-Solar.

Offerte

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen..