Na een update van Huawei ondervinden meerdere klanten met een Huawei omvormer inlog/monitoringproblemen, vooral via de applicatie. Wij raden aan om enkele dagen af te wachten vooraleer terug in te loggen via de app. In de meeste gevallen lukt inloggen via de browser wel en toont het portaal hier geen afwijkingen. 

 

Van donderdag 7 juli t/m vrijdag 29 juli zijn onze kantoren en magazijnen gesloten wegens bouwverlof. 

Vanaf 1 augustus staan wij terug voor u klaar!

 

Menu Offerte

Zonnepanelen

Op zoek naar zonnepanelen voor uw huis of bedrijf? Go-Solar helpt u als particulier of bedrijf graag verder!

Zonnepanelen in België

Go-Solar verzorgt alles wat komt kijken bij de aanschaf van zonnepanelen van A tot Z. Wij hebben filialen in Brecht en Waasmunster en meer dan 5000 tevreden klanten over heel België. Bent u op zoek naar een adviseur en installateur voor uw nieuwe zonnepanelen? Neem contact met ons op!

Zonnepanelen voor uw huis

Zonnepanelen op uw eigen huis, bestaand of nieuwbouw? Go-Solar adviseert. Wij kijken naar de ideale opstelling en het type paneel dat past bij uw wensen én uw budget. De opbrengst wordt bepaald door verschillende factoren, zoals lichtinval maar ook de beschikbare dakoppervlakte.

Ook wanneer u als bedrijf zonnepanelen wilt plaatsen kunnen wij u helpen met de aanschaf en installatie. Wij hebben ruime ervaring in middelgrote -en grote installaties en zorgen voor de meest effectieve plaatsingswijze. Ook voor batterijopslag en laadpalen zit u bij Go-Solar goed.

Vraag een offerte aan

Laat u vrijblijvend adviseren door een specialist van Go-Solar.

Offerte

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen...