Vanaf vrijdag 9 juli 12:00 uur tot maandag 2 augustus 09:00 uur zijn onze kantoren en magazijnen gesloten wegens ons jaarlijkse bouwverlof.

Onze medewerkers zijn gedurende deze periode niet bereikbaar. 

Is er sprake van een zeer dringende situatie gedurende deze periode? 

U kan contact opnemen via storingen@go-solar.be.

Vergeet niet uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, het merk van uw omvormer en een omschrijving van het probleem te vermelden.

 

TIP: via www.go-solar.be/hoewerktmijninstallatie kan u meer informatie terugvinden over o.a. het in-en uitschakelen van uw installatie en het opnieuw opstarten van de verbinding met uw omvormer indien deze is weggevallen. 

 

Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Zonnepanelen

Op zoek naar zonnepanelen voor uw huis of bedrijf? Go-Solar helpt u als particulier of bedrijf graag verder!

Zonnepanelen in België

Go-Solar verzorgt alles wat komt kijken bij de aanschaf van zonnepanelen van A tot Z. Wij hebben filialen in Brecht en Waasmunster en meer dan 5000 tevreden klanten over heel België. Bent u op zoek naar een adviseur en installateur voor uw nieuwe zonnepanelen? Neem contact met ons op!

Zonnepanelen

Zonnepanelen voor uw huis

Zonnepanelen op uw eigen huis, bestaand of nieuwbouw? Go-Solar adviseert. Wij kijken naar de ideale opstelling en het type paneel dat past bij uw wensen én uw budget. De opbrengst wordt bepaald door verschillende factoren, zoals lichtinval maar ook de beschikbare dakoppervlakte.

Ook wanneer u als bedrijf zonnepanelen wilt plaatsen kunnen wij u helpen met de aanschaf en installatie. Wij hebben ruime ervaring in middelgrote -en grote installaties en zorgen voor de meest effectieve plaatsingswijze. Ook voor batterij opslag en laadpalen zit u bij Go-Solar goed, bekijk hier het overzicht van de producten.

Vraag een offerte aan

Laat u vrijblijvend adviseren door een specialist van Go-Solar.

Offerte

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower