Menu

Zonnepanelen Kempen

Overweegt u zonnepanelen op uw huis in de Kempen? Go-Solar, met vestiging in Brecht, adviseert u graag. Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteitszonnepanelen van Sunpower en garanderen altijd het optimale rendement door slimme plaatsing.

Het beste installatiebedrijf voor zonnepanelen bij Kempen

Go-Solar is sinds 2008 uw betrouwbare partner in PV-installaties en heeft meer dan 5000 referenties. Wij beschikken over ruime ervaring in kleine tot grote installaties van zonnepanelen. Wij hebben bijv. reeds zonnepanelen geplaatst bij o.a. productiebedrijven, supermarkten, showrooms en kantoorpanden. Elke woning, veranda of bedrijfspand kunnen wij voorzien van hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen.

Kies voor Go-Solar bij de Kempen

Omdat ook de Kempen meer en meer interesse tonen in de voordelen van zonnepanelen, openden we in 2018 een nieuwe vestiging in Brecht. Kies voor een ervaren, lokale speler en vraag uw vrijblijvende kennismaking

Neem contact op!

Zonnepanelen installeren 

Ook zonder 365 zonnige dagen per jaar zijn zonnepanelen een prima investering. De lichtsterkte is in België absoluut voldoende om een hoog rendement te behalen. Bovendien zorgt onze slimme plaatsing voor een optimalisering van de lichtinval. Zo bespaart u flink op uw energiefactuur en hebt u uw investering snel terugverdiend. Meer weten over hoe rendamel het kan zijn om zonnepanelen te installeren? Klik hieronder voor meer informatie.

Zonnepanelen installeren

Duurzame zonnepanelen

Ecologische zonnepanelen en de groene Kempen zijn een match made in heaven. Investeren in zonnepanelen is investeren in de toekomst, van uzelf, uw (klein)kinderen en de toekomst van energie. Draag uw steentje bij aan een groene planeet én spaar uw portemonnee. 

Zonnepanelen Kempen

Hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen bij Kempen

Wij bieden twee soorten zonnepanelen aan, namelijk de Sunpower Maxeon & X-series en de Sunpower P3 Full Black. Wij geven u graag de kenmerken van beide zonnepanelen, zodat u direct weet welke zonnepaneel het best bij bijvoorbeeld uw huis of bedrijfspand past.

SunPower zonnepanelen: de beste kwaliteit

SunPower, een toonaangevend merk in duurzame zonne-energie, produceren hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen die zelfs in de schaduw nog veel groene energie produceren. Dit is bij standaard zonnepanelen heel minimaal. 

Rendement

De zonnepanelen van SunPower behalen een rendement die tot de hoogste op de markt behoren. Het rendement kan wel oplopen tot wel 22%!  Dit is dan ook een van de redenen dat zowel particulieren als bedrijven kiezen voor SunPower zonnepanelen.

Garantie

Daarnaast biedt SunPower op haar zonnepanelen een garantie van maar liefst 40 jaar. Onder de garantie vallen vermogen, product en service.

Lange levensduur

De leversduur van een zonnepaneel, iedereen verlangt ernaar dat dit zo lang mogelijk is. Door SunPower zonnepanelen te installeren weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van goede zonnepanelen die veel groene energie opwekken. De zonnepanelen zijn namelijk gemaakt van de beste materialen, waardoor de kwlaiteit uiterst hoog is. 

Kenmerken Sunpower Maxeon & X-series:

  • Tot 22% efficiëntie 
  • Uitermate geschikt voor kleinere dakoppervlaktes
  • Levert tot 60% meer energie
  • Door de solide metalen basis voorkomt het breuken en corrosie

Kenmerken Sunpower P3 Full Black:

  • Ontworpen voor de industrie, maar nu ook uitermate geschikt voor privéwoningen
  • Maximaliseert de energieproductie bij voldoende dakoppervlak
  • Levert tot 32% meer energie
  • Tot slot; levert meer energie bij schaduw en vervuiling 

Bekijk onze SunPower zonnepanelen

Komt u er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

Waarmee kunnen we helpen..