Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen aanschaffen

Wilt u graag zonnepanelen kopen? Steeds vaker zien we zonnepanelen op de daken van woningen en bedrijven en dat is natuurlijk niet zo vreemd. Zonnepanelen bieden veel voordelen en om die reden nemen steeds meer mensen het besluit om zonnepanelen te kopen. Overweegt u ook de aanschaf van zonnepanelen? Go-Solar is graag uw deskundige partner en denkt met u mee over het optimaal inzetten van uw investering.

Groene stroom via zonnepaneelinstallatie

Een investering in zonnepanelen betekent een investering in duurzaamheid en groene stroom. Het uitbouwen van een groener energiebeleid is ook voor de regering in Vlaanderen een speerpunt en om die reden kunt u in aanmerking komen voor premies als u zonnepanelen wilt kopen. Ook over deze subsidies informeren wij u graag.

Zonnepanelen kopen

Bij een ideale opstelling levert in België een netgekoppeld zonnestroomsysteem van 1000 Wp ongeveer 850-900 kWh of 920-960 kWh (hoogrendement) per jaar op. Belangrijke informatie die natuurlijk afhankelijk is van meerdere factoren. Wanneer u zonnepanelen wilt kopen, berekenen wij voor u het verwachte rendement. Bouwaanvragen zijn in de meeste gevallen niet vereist wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen. Ook hierover kunnen wij u informeren, bijvoorbeeld wanneer u een pand heeft dat een beschermd dorpzicht of historisch gebouw heeft.

Merken zonnepanelen

Bij Go-Solar kunt u zonnepanelen kopen van de merken Sunpower, Sunrise en Seraphim. Welk merk en type paneel wij u adviseren hangt veel af van allerlei omstandigheden, zoals schaduw, beschikbare dakoppervlakte, jaarlijkse opbrengst, aantal te plaatsen panelen etc.  Ook het uitzicht kan van belang zijn bij uw keuze voor een merk zonnepaneel. Ook op dit gebied kan het team van Go-Solar u uitgebreid adviseren.

Gaat u zonnepanelen kopen? Of heeft u nog vragen waar u eerst een antwoord op zoekt? Onze website bevat uitgebreide informatie, maar uw vragen kunt u tevens altijd aan ons stellen.

Zonnepanelen kopen voor bedrijven

Het kopen van zonnepanelen is niet allen voor particulieren erg interessant, maar ook voor bedrijven. Wij hebben zonnepanelen verkocht aan bedrijfspanden, winkelpanden, productiebedrijven en supermarkten. De grootte van het bedrijf maakt niet uit, Go-Solar geeft graag advies.

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen