Na een update van Huawei ondervinden meerdere klanten met een Huawei omvormer inlog/monitoringproblemen, vooral via de applicatie. Wij raden aan om enkele dagen af te wachten vooraleer terug in te loggen via de app. In de meeste gevallen lukt inloggen via de browser wel en toont het portaal hier geen afwijkingen. 

 

Van donderdag 7 juli t/m vrijdag 29 juli zijn onze kantoren en magazijnen gesloten wegens bouwverlof. 

Vanaf 1 augustus staan wij terug voor u klaar!

 

Menu Offerte

Zonnepanelen aanschaffen

U merkt het ook: er duiken steeds meer zonnepanelen op in het straatbeeld. En dat is natuurlijk niet zo vreemd. Zonnepanelen bieden veel voordelen en zijn een groene topinvestering. Overweegt u ook zonnepanelen? Go-Solar is uw deskundige partner en denkt met u mee.

Groene stroom via zonnepaneelinstallatie

Een investering in zonnepanelen betekent een investering in duurzaamheid en groene stroom. Dankzij uw eigen opgewekte energie verbruikt u minder grijze stroom uit kerncentrales en bent u onafhankelijker van prijsschommelingen. 

Zonnepanelen aanschaffen

Bij een ideale opstelling levert in België een netgekoppeld zonnestroomsysteem van 1000 Wp ongeveer 850-900 kWh of 920-960 kWh (hoogrendement) per jaar op. Belangrijke informatie die natuurlijk afhankelijk is van meerdere factoren. Go-Solar berekent voor u het verwachte rendement. Bouwaanvragen voor zonnepanelen zijn in de meeste gevallen niet nodig. Indien u twijfelt, kunt u best contact opnemen met uw gemeente. 

De voordelen van zonnepanelen 

Door het aanschaffen van zonnepanelen bespaart u veel energiekosten en investeert u in duurzaamheid en groene stroom. Maar daarnaast zijn er nog tal van voordelen met het laten plaatsen en installeren van zonnepalen. Wij zetten het graag voor u op een rijtje:

  • Enorme besparing; u wekt uw eigen energie op. Hierdoor bent u onafhankelijk van willekeurige prijsschommelingen op de energiemarkt.
  • Weinig onderhoud; zonnepanelen zijn grotendeels zelfreinigend. Een occasionele controle wordt aangewezen. 
  • Hogere verkoopprijs; een woning met zonnepanelen heeft een hogere verkoopwaarde. 
  • Lange levensduur; zonnepanelen gaan gemiddeld 30-40 jaar mee. 
  • Verhuizen; heeft u een nieuwe woning gekocht? Geen probleem, de zonnepanelen kunnen gewoon overgeplaatst worden.

Meer weten over alle voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen? Go-Solar is al jarenlang dé nummer één op het gebied van groene energie. Wij kunnen u hierover dan ook van alles vertellen. Neem gerust contact met ons, wij geven u graag van aanvullende informatie. 

Neem contact met ons op 

Sunpower

Go-Solar is Elite Dealer van Sunpower, de topspeler in de PV-markt. Sunpower biedt uitzonderlijke garanties en een onklopbaar rendement. 

Lees meer over Sunpower

Uw vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op!

Zonnepanelen Aanschaffen

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen...