Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Zonnepanelen aanschaffen

U merkt het ook: er duiken steeds meer zonnepanelen op in het straatbeeld. En dat is natuurlijk niet zo vreemd. Zonnepanelen bieden veel voordelen en zijn een groene topinvestering. Overweegt u ook zonnepanelen? Go-Solar is uw deskundige partner en denkt met u mee.

Groene stroom via zonnepaneelinstallatie

Een investering in zonnepanelen betekent een investering in duurzaamheid en groene stroom. Dankzij uw eigen opgewekte energie verbruikt u minder grijze stroom uit kerncentrales en bent u onafhankelijker van prijsschommelingen. 

Zonnepanelen aanschaffen

Bij een ideale opstelling levert in België een netgekoppeld zonnestroomsysteem van 1000 Wp ongeveer 850-900 kWh of 920-960 kWh (hoogrendement) per jaar op. Belangrijke informatie die natuurlijk afhankelijk is van meerdere factoren. Go-Solar berekent voor u het verwachte rendement. Bouwaanvragen voor zonnepanelen zijn in de meeste gevallen niet nodig. Indien u twijfelt, kunt u best contact opnemen met uw gemeente. 

De voordelen van zonnepanelen 

Door het aanschaffen van zonnepanelen bespaart u veel energiekosten en investeert u in duurzaamheid en groene stroom. Maar daarnaast zijn er nog tal van voordelen met het laten plaatsen en installeren van zonnepalen. Wij zetten het graag voor u op een rijtje:

  • Enorme besparing; u wekt uw eigen energie op. Hierdoor bent u onafhankelijk van willekeurige prijsschommelingen op de energiemarkt.
  • Weinig onderhoud; zonnepanelen zijn grotendeels zelfreinigend. Een occasionele controle wordt aangewezen. 
  • Hogere verkoopprijs; een woning met zonnepanelen heeft een hogere verkoopwaarde. 
  • Lange levensduur; zonnepanelen gaan gemiddeld 30-40 jaar mee. 
  • Verhuizen; heeft u een nieuwe woning gekocht? Geen probleem, de zonnepanelen kunnen gewoon overgeplaatst worden.

Meer weten over alle voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen? Go-Solar is al jarenlang dé nummer één op het gebied van groene energie. Wij kunnen u hierover dan ook van alles vertellen. Neem gerust contact met ons, wij geven u graag van aanvullende informatie. 

Neem contact met ons op 

Ga voor kwaliteit

Go-Solar is Elite Dealer van Sunpower, de topspeler in de PV-markt. Sunpower biedt uitzonderlijke garanties en een onklopbaar rendement. Daarnaast werken wij met onder andere Solar Edge en Huawei voor onze omvormers. Deze omvormers zijn uitstekend en halen alles uit de zonnepanelen op uw dak!

Lees meer over Sunpower

Uw vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op!

Zonnepanelen Aanschaffen

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower