Vanaf vrijdag 9 juli 12:00 uur tot maandag 2 augustus 09:00 uur zijn onze kantoren en magazijnen gesloten wegens ons jaarlijkse bouwverlof.

Onze medewerkers zijn gedurende deze periode niet bereikbaar. 

Is er sprake van een zeer dringende situatie gedurende deze periode? 

U kan contact opnemen via storingen@go-solar.be.

Vergeet niet uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, het merk van uw omvormer en een omschrijving van het probleem te vermelden.

 

TIP: via www.go-solar.be/hoewerktmijninstallatie kan u meer informatie terugvinden over o.a. het in-en uitschakelen van uw installatie en het opnieuw opstarten van de verbinding met uw omvormer indien deze is weggevallen. 

 

Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Zonnepanelen aanschaffen

U merkt het ook: er duiken steeds meer zonnepanelen op in het straatbeeld. En dat is natuurlijk niet zo vreemd. Zonnepanelen bieden veel voordelen en zijn een groene topinvestering. Overweegt u ook zonnepanelen? Go-Solar is uw deskundige partner en denkt met u mee.

Groene stroom via zonnepaneelinstallatie

Een investering in zonnepanelen betekent een investering in duurzaamheid en groene stroom. Dankzij uw eigen opgewekte energie verbruikt u minder grijze stroom uit kerncentrales en bent u onafhankelijker van prijsschommelingen. 

Zonnepanelen aanschaffen

Bij een ideale opstelling levert in België een netgekoppeld zonnestroomsysteem van 1000 Wp ongeveer 850-900 kWh of 920-960 kWh (hoogrendement) per jaar op. Belangrijke informatie die natuurlijk afhankelijk is van meerdere factoren. Go-Solar berekent voor u het verwachte rendement. Bouwaanvragen voor zonnepanelen zijn in de meeste gevallen niet nodig. Indien u twijfelt, kunt u best contact opnemen met uw gemeente. 

De voordelen van zonnepanelen 

Door het aanschaffen van zonnepanelen bespaart u veel energiekosten en investeert u in duurzaamheid en groene stroom. Maar daarnaast zijn er nog tal van voordelen met het laten plaatsen en installeren van zonnepalen. Wij zetten het graag voor u op een rijtje:

  • Enorme besparing; u wekt uw eigen energie op. Hierdoor bent u onafhankelijk van willekeurige prijsschommelingen op de energiemarkt.
  • Weinig onderhoud; zonnepanelen zijn grotendeels zelfreinigend. Een occasionele controle wordt aangewezen. 
  • Hogere verkoopprijs; een woning met zonnepanelen heeft een hogere verkoopwaarde. 
  • Lange levensduur; zonnepanelen gaan gemiddeld 30-40 jaar mee. 
  • Verhuizen; heeft u een nieuwe woning gekocht? Geen probleem, de zonnepanelen kunnen gewoon overgeplaatst worden.

Meer weten over alle voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen? Go-Solar is al jarenlang dé nummer één op het gebied van groene energie. Wij kunnen u hierover dan ook van alles vertellen. Neem gerust contact met ons, wij geven u graag van aanvullende informatie. 

Neem contact met ons op 

Sunpower

Go-Solar is Elite Dealer van Sunpower, de topspeler in de PV-markt. Sunpower biedt uitzonderlijke garanties en een onklopbaar rendement. 

Lees meer over Sunpower

Uw vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op!

Zonnepanelen Aanschaffen

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower