Menu

Zonnepanelen Sint-Niklaas

In de regio Sint-Niklaas is Go-Solar de specialist in het installeren van zonnepanelen, het reinigen van zonnepanalen en alle service die daarbij hoort. Wilt u graag besparen op een belangrijke kostenpost binnen uw gezinsbudget of voor uw bedrijf? Deze investering is binnen enkele jaren volledig terug verdiend. Neemt u gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

"Zeer tevreden over de gehele dienstverlening. Duidelijke uitleg vooraf, professionele plaatsing en een correcte administratieve afhandeling. Een aanrader naar samenwerking toe!" - Fam. D'haen

Offerte aanvragen - Assortiment bekijken

Zonnepanelen installeren in Sint-Niklaas

Go-Solar is de specialist in het plaatsen van zonnepanelen in de regio Sint-Niklaas. Bekijk onze referentiekaart voor reeds geplaatste zonnepanelen in Sint-Niklaas. Op slechts tien kilometer van Sint-Niklaas bevindt Go-Solar zich, een Waaslandse onderneming welke zicht richt op een groener energiebeleid in België.

Bouwaanvraag voor zonnepanelen nodig in Sint-Niklaas?

Over het algemeen is het niet nodig een bouwaanvraag te doen voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn echter enkele uitzonderingen

  • Als de panelen geplaatst worden als grondopstelling.
  • Indien de panelen tegen de muur bevestigd worden.
  • Als panelen de hellingsgraad van het dak niet volgen (vb: als panelen op driehoeken geplaatst worden op een schuin dak)
  • Als de opstelling van de panelen hoger dan 1 meter boven de dakrand van een plat dak komen.
  • Bij een beschermd dorpzicht of historisch gebouw.

 

Aanschaffen zonnepanelen Sint-Niklaas

Regelmatig vragen klanten ons of het wel verstandig is om zonnepanelen aan te schaffen in het Sint-Niklaas. Dit mede omdat de zon niet altijd schijnt in Sint-Niklaas en er zo nu en dan neerslag valt. Toch kunnen wij bevestigen dat zonnepanelen in België absoluut rendabel zijn. Onze experts zorgen ervoor dat de zonnepanelen op uw dak optimaal geïnstalleerd worden met een juiste hellingshoek en richting.

U bereikt hiermee een maximaal rendement waarmee u profiteert van de voordelen van groene energie. U  heeft de keuze tussen verschillen zonnepanelen, waarbij de keuze afhangt van verschillende specifieke omstandigheden. Benieuwd welke zonnepanelen het beste bij u past? Kijk gerust voor meer informatie of laat u informeren door één van onze experts. 

Zonnepanelen Sint-Niklaas

Neem contact op voor meer informatie

of vraag direct een offerte aan

Komt u er niet uit?

Wilt u ons per mail contacteren of graag een afspraak maken voor langs te komen op kantoor?

Contacteer onze Customer Service via ons contactformulier: 

Customer service 

U kan via deze link ook een offerte aanvragen of een storing melden. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09u00-12u00 & van 13u00-17u00. 

 

 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

 

Waarmee kunnen we helpen..