Wegens ongeziene drukte krijgen wij momenteel erg veel oproepen binnen, daardoor zijn wij moeilijk telefonisch bereikbaar.

U kan ons best via mail bereiken, bedankt voor uw begrip!

Menu Offerte

Zonnepanelen bedrijven

Zonnepanelen plaatsen op het dak van uw bedrijfspand? Zowel voor kmo's als voor grote bedrijven is Go-Solar de ideale partner voor uw PV-installatie. Met reeds 14 jaar ervaring kunnen wij u professioneel advies geven over de beste zonnepanelen voor op uw bedrijfspand. 

 

Zonnepanelen voor bedrijven

Zonnepanelen zijn een investering in uw portemonnee en in het milieu. Om bedrijven te motiveren om te investeren in zonnepanelen, heeft de overheid enkele steunmaatregelen in het leven geroepen. Ontdek meer over de premies en subisidies voor bedrijven. 

Een zonnestroominstallatie op uw bedrijfspand is niet alleen een heel slimme investering, u bent ook meteen verlost van prijsstijgingen die een energiebedrijf regelmatig doorvoert. Daarnaast, zoals we net al even zeiden, profiteert u met een zonnestroominstallatie van belastingvoordeel of subsidie. 

Meer redenen om zonnepanelen te laten plaatsen op uw bedrijfspand:

  • U beschermt het milieu en beperkt CO2 uitstoot;
  • Het verhoogt de waarde van uw bedrijfspand;
  • Na een aantal jaar gaat het renderen;
  • Betere uitstraling van uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Zonnepanelen monteren op bedrijfspand

Voordat we de zonnepanelen op uw bedrijfspand monteren, wordt er een daklaststudie uitgevoerd door een erkend ingenieursbureau. Zo kan u gerust zijn dat het dak van uw bedrijfspand geschikt is en de draagkracht aankan. 

Zonnepanelen op schuin of plat dak

U overweegt om zonnepanelen te laten monteren en installeren op uw bedrijfspand, maar u vraagt zich af of het dak van uw bedrijfspand wel geschikt is voor zonnepanelen? Ja! De zonnepanelen van Go-Solar zijn namelijk geschikt voor zowel schuine als platte daken. Informeer gerust naar de mogelijkheden betreft zonnepanelen op uw bedrijfspand. Voor Go-Solar is geen enkele installatie te groot om te realiseren.

 

De beste zonnepalen voor bedrijven

... Iedereen is er naar op zoek: de beste zonnepanelen voor bedrijven. Go-Solar biedt ze aan! In ons aanbod vindt u namelijk zonnepanelen van SunPower. Deze hoge kwaliteit zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, het is ook bewezen dat deze zonnepanelen in de schaduw beter presteren dan andere zonnepanelen van diverse merken. 

Financieel: een van de voornaamste reden om te kiezen voor een bepaald merk zonnepanelen is de hoge efficiënte betreft rendement. En daarom zijn de zonnepanelen van SunPower interessant: de rendementen kunnen stijgen tot 21,5%. 

Garantie: Daarnaast is de garantie op SunPower zonnepanelen liefst 40 jaar. De garantie is op vermogen, product en service. 

Meerdere voordelen van SunPower zonnepanelen:

 

  • Leveren tot wel 35% meer energie met hetzelfde oppervlak dan conventionele platen;
  • Zijn gemaakt van de beste materialen, wat zorgt voor een lange levensduur. De kwaliteit is uiterst hoog;
  • Positieve tolerantiescore;
  • Extreem lage failure rate.

Ontdek de SunPower zonnepanelen

 

Zonnepanelen bedrijven

Waarom Go-Solar?

Go-Solar installeert sinds 2008 zonnepanelen bij particulieren en bedrijven over heel België. Onze project managers zorgen voor een perfecte opvolging en nemen u alle administratieve rompslomp uit handen. Wilt u vrijblijvend advies of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Go-Solar.

Go-Solar beschikt over ruime ervaring in middelgrote tot grote installaties van zonnepanelen. Wij hebben reeds zonnepanelen geplaatst bij o.a. productiebedrijven, supermarkten, showrooms en kantoorpanden. 

Referenties

Betaal niet teveel

Doordat wij een middelgrote speler in de sector zijn kunt u op een aantal dingen rekenen. Allereerst kunt u rekenen op professionele en persoonlijke service. Wij nemen u mee in elk onderdeel van het proces, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Ook voor het onderhoud

Natuurlijk is het belangrijk de zonnepanelen voor bedrijven schoon te houden. En ook daar kunnen wij u mee helpen. Want bent u achteraf op zoek naar een betrouwbare partij om uw panelen te reinigen of te onderhouden? Wij helpen graag. Neem dus vooral contact met ons op.

DMEGC

Het merk DMEGC heeft al decennialang een uitstekende reputatie in de solarsector. Dit is een van de weinige fabrikanten die grondstof tot eindproduct binnenshuis vervaardigd. Van silicium zand tot zonnepaneel. Wat zorgt voor een mooie verhouding prijs-kwaliteit.

Go-Solar is dan ook trots op haar erkenning als enige DMEGC Preffered Partner in België. 

Benieuwd naar de beste keuze voor uw bedrijf? Vraag advies. 

 

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen...