Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Duurzame zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame manier om uw eigen elektriciteit op te wekken. Zeker nu de energieprijzen omhoog blijven gaan, kiest u best voor meer onafhankelijkheid.

Investeren met gegarandeerd rendement

De stijgende energieprijzen en de verhoging naar 21% btw betekenen een serieuze druk op uw gezinsbudget. Veel Belgische gezinnen hebben dan ook geen zin om voor dezelfde stroom meer te betalen. Een eenmalige investering in duurzame zonnepanelen is dan een goede oplossing. Op termijn leveren zonnepanelen u namelijk veel geld op. 

Onuitputtelijke groene energiebron

De zon is een onuitputtelijke energiebron in tegenstelling tot bijvoorbeeld aardgas. Het is dan ook een duurzame manier om energie op te wekken. De productie en het transport van zonnepanelen vragen veel energie, maar moderne zonnepanelen hebben die energie na 1 à 2 jaar al gecompenseerd. Een PV-installatie is dus wel degelijk een groene oplossing!

Duurzame zonnepanelen

Meeste rendement met duurzame zonnepanelen van Go-Solar

Go-Solar heeft jarenlange ervaring met zonnepanelen van Sunpower en is dan ook Elite Dealer. De kwaliteit van Sunpower, een Belgische gerenommeerde leverancier, is ongeëvenaard en dus de meest duurzame oplossing voor wie lang wil genieten van zijn investering. Bovendien betalen we voor elk geïnstalleerd paneel een recupelbijdrage waardoor een degelijke recyclage gegarandeerd is.

Bent u op zoek naar duurzame zonnepanelen en een optimaal rendement? Werk samen aan een groene, zonnige toekomst met Go-Solar. Voor optimaal rendement op uw energierekening.

Ik wil kennismaken

Breed assortiment 

Alles wat u nu weet over Go-Solar, is dat wij een meerdere zonnapanelen aanbieden. En aangezien wij de specialist zijn in de zonnapanelensector, dachten we; waarom geen laadpunten, omvormers en batterijen? Zo kan elke particulier genieten van onze hoogwaardige kwaliteit, duurzame producten. 

Bekijk hier ons brede assortiment

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower