Menu

Duurzame zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een duurzame manier om uw eigen elektriciteit op te wekken. Zeker nu de energieprijzen omhoog blijven gaan, is het opwekken van duurzame energie enorm efficiënt én goed voor het milieu. 

Bekijk onze duurzame zonnepanelen

Hoe werken duurzame zonnepanelen?

Duurzame zonnepanelen werken door het omzetten van zonlicht in elektriciteit. Dit proces wordt bereikt door het gebruik van fotovoltaïsche cellen die zijn gemaakt van silicium. Zonlicht wordt opgevangen door de panelen en de fotovoltaïsche cellen zetten dit om in gelijkstroom. Een omvormer zet deze gelijkstroom vervolgens om in wisselstroom, die wordt gebruikt om huizen en bedrijven van stroom te voorzien.

Duurzame energie

Voordelen van duurzame zonnepanelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van duurzame zonnepanelen, waaronder:

  • Vermindering van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • Lagere energierekeningen
  • Minder CO2-uitstoot
  • Verhoging van de waarde van onroerend goed
  • Duurzaamheid en lange levensduur
  • Hoge opbrengsten

Duurzame zonnepanelen in vergelijking met andere energiebronnen

Duurzame zonnepanelen hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere energiebronnen, zoals windenergie en waterkracht. Ten eerste zijn zonnepanelen gemakkelijker te installeren en te onderhouden dan andere vormen van duurzame energie. Ten tweede zijn zonnepanelen ook in staat om energie op te wekken op momenten dat er geen wind is en er geen waterkracht beschikbaar is. Dit betekent dat zonnepanelen een zeer betrouwbare vorm van duurzame energie zijn.

Investeren met gegarandeerd rendement

De stijgende energieprijzen en de verhoging naar 21% btw betekenen een serieuze druk op uw gezinsbudget. Veel Belgische gezinnen hebben dan ook geen zin om voor dezelfde stroom meer te betalen. Een eenmalige investering in duurzame zonnepanelen is dan een goede oplossing. Op termijn leveren zonnepanelen u namelijk veel geld op. 

Onuitputtelijke groene energiebron

De zon is een onuitputtelijke energiebron in tegenstelling tot bijvoorbeeld aardgas. Het is dan ook een duurzame manier om energie op te wekken. De productie en het transport van zonnepanelen vragen veel energie, maar moderne zonnepanelen hebben die energie na 1 à 2 jaar al gecompenseerd. Een PV-installatie is dus wel degelijk een groene oplossing!

Duurzame zonnepanelen

Meeste rendement met duurzame zonnepanelen van Go-Solar

Go-Solar heeft jarenlange ervaring met zonnepanelen van Sunpower en is dan ook Elite Dealer. De kwaliteit van Sunpower is ongeëvenaard en dus de meest duurzame oplossing voor wie lang wil genieten van zijn investering. Bovendien betalen we voor elk geïnstalleerd paneel een recupelbijdrage waardoor een degelijke recyclage gegarandeerd is.

Bent u op zoek naar duurzame zonnepanelen en een optimaal rendement? Werk samen aan een groene, zonnige toekomst met Go-Solar. Voor optimaal rendement op uw energierekening.

Ik wil kennismaken

Breed assortiment 

Alles wat u nu weet over Go-Solar, is dat wij een meerdere zonnapanelen aanbieden. En aangezien wij de specialist zijn in de zonnapanelensector, dachten we; waarom geen laadpunten, omvormers en batterijen. Zo kan elke particulier genieten van onze hoogwaardige kwaliteit, duurzame producten. 

Bekijk hier ons brede assortiment

Komt u er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

Waarmee kunnen we helpen..