Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Duurzame zonnepanelen

Zonnepanelen is een duurzame manier om elektriciteit voor uw woning of bedrijf op te wekken. Zeker nu de energieprijzen omhoog blijven gaan, zijn duurzame zonnepanelen een goede oplossing.

Investeren met gegarandeerd rendement

De stijgende energieprijzen in België zorgen voor hogere energierekeningen. Veel Belgische gezinnen hebben geen zin om voor dezelfde stroom meer te betalen. De stroomprijs gaat met maar liefst 8 procent omhoog voor gezinnen. Daarnaast zal ook de BTW stijgen van 6 naar 21 procent. Een eenmalige investering in duurzame zonnepanelen is dan een goede oplossing. U heeft eenmalig hoge kosten, maar wel met een gegarandeerd hoog rendement. Op lange termijn leveren zonnepanelen u veel geld op. Het is dan ook verstandig om uw geld te investeren in zonnepanelen

Onuitputtelijke energiebron

De zon is een onuitputtelijke energiebron in tegenstelling tot bijvoorbeeld aardgas. Het is dan ook een duurzame manier energie op te wekken. Duurzame zonnepanelen zijn dan ook erg milieuvriendelijk. Daarnaast is er tegenwoordig ontzettend veel vervuiling. Dit heeft ook te maken met het opwekken van energie en stroom. Het gebruik van zonne-energie levert een positieve bijdrage aan het verhelpen van deze vervuiling.

duurzame zonnepanelen

Meeste rendement met duurzame zonnepanelen bij Go-Solar

Go-Solar heeft al jarenlang ervaring met het plaatsen van duurzame zonnepanelen. Dit heeft er toe geleid dat we precies weten hoe we de zonnepanelen moeten plaatsen om het meeste rendement te behalen. Veel mensen denken dat zonnepanelen op het zuiden geplaatst moeten worden en dat het anders niet veel oplevert. Niets is minder waar. Wij kunnen de zonnepanelen behendig plaatsen waardoor u altijd het optimale rendement krijgt. Daarnaast gebruiken we alleen duurzame zonnepanelen van uitstekende kwaliteit die levenslang meegaan. Hierdoor haalt u nog meer uit uw investering.

Bent u op zoek naar duurzame zonnepanelen? Samen werken aan een zonnige toekomst doet u met Go-Solar. Voor optimaal rendement op uw energierekening. Meer informatie.

>> Waarom zonnepanelen?

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen