Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Antwerpen

De elektriciteitsprijzen in België blijven stijgen. Een uitstekende oplossing hiervoor is de aanschaf van zonnepanelen voor uw woning of bedrijfspand. Door het installeren van zonnepanelen op het dak dalen de kosten voor energie direct. Daarnaast zijn zonnepanelen erg milieu bewust. Bij Go-Solar kunnen wij u deskundig en betrouwbaar adviseren en helpen bij het installeren en reinigen van zonnepanelen in de regio van Antwerpen.

Stijgende elektriciteitsprijzen

De stijgende elektriciteitsprijzen België zorgt voor een hoge kostenpost. Om dit te verlagen zien wij steeds vaker zonnepanelen. Ook in de omgeving van Antwerpen worden steeds vaker zonnepanelen aangeschaft. Vaak krijgen we de vraag of zonnepanelen wel rendabel zijn in België. De zon schijnt niet het hele jaar door volop op het dak. Go-Solar is ervaren in het installeren van zonnepanelen en zorgt ervoor dat u optimaal rendement haalt uit uw zonnepanelen. Het meeste rendement haalt u wanneer het dak op het zuiden staat. Als dit niet zo is, zorgen we ervoor dat de zonnepanelen toch zo worden geplaatst dat u veel energie ontvangt vanuit de zonnepanelen. Wij installeren de zonnepanelen dan net anders. Zonnepanelen plaatsen doen wij al 10 jaar en hierdoor weten we precies hoe we de zonnepanelen eenvoudig en rendabel installeren. 

Tips voor energiebesparing

Vlaamse energielening

Wilt u zonnepanelen Antwerpen installeren? Wellicht wilt u ook andere werkzaamheden uitvoeren om energie te besparen. Deze kunt u financieren met een de Vlaamse energielening. Deze stond tot 2014 bekend onder de naam 'FRGE-lening' en wordt tegenwoordig Energielening genoemd. Deze wordt uitgekeerd via een Energiehuis in uw gemeente. Meer over de Energielening.

Merken zonnepanelen

Bij Go-Solar staat kwaliteit voorop. Wij vinden het erg belangrijk om met kwaliteit te werken en om goede service te bieden. Dit doen wij door onze samenwerking met SunPower België. De zonnepanelen staan bekend om de mooie design, de garantie van 25 jaar en de goede kwaliteit. Wanneer de zonnepanelen geplaatst dienen te worden op een groot oppervlakte gebruiken wij de zonnepanelen van Sunrise. Ook deze zonnepanelen staan bekend als stijlvolle zonnepanelen van uitstekende kwaliteit.

Voordelen zonnepanelen Antwerpen

Investeren in zonnepanelen is een uitstekend idee. Dit komt door de vele voordelen die zonnepanelen bieden voor particulieren en bedrijven. Wist u bijvoorbeeld dat de waarde van uw woning stijgt wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft?

Go-Solar

Go-Solar is een ervaren onderneming met veel ervaring in het instaleren en reinigen van zonnepanelen Antwerpen. Bekijk alle referenties! Benieuwd naar ons assortiment voor bedrijven en particulieren? Wij adviseren u graag over het installeren van zonnepanelen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij technische controle en het reinigen van zonnepanelen in de omgeving van Antwerpen. Wij zijn altijd bezig met innovaties op het gebied van duurzame energie. Onze missie is dan ook groene stroom door zonnepanelen Antwerpen.

Meer over Go-Solar

zonnepanelen antwerpen

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen