Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Antwerpen

De elektriciteitsprijzen in België blijven stijgen. Een uitstekende oplossing hiervoor is de aanschaf van zonnepanelen. Daarnaast zijn zonnepanelen erg milieubewust. Bij Go-Solar Brecht kunnen wij u deskundig en betrouwbaar adviseren over het installeren en reinigen van zonnepanelen in de regio van Antwerpen.

Stijgende elektriciteitsprijzen

De stijgende elektriciteitsprijzen in België zorgen voor een hoge kostenpost. Om dit enigszins tegen te gaan wordt er steeds vaker gekozen voor zonnepanelen, ook in de regio Antwerpen. Vaak krijgen we de vraag of zonnepanelen wel rendabel zijn in België. De zon schijnt niet het hele jaar door. Toch is dit minder van belang dan u denkt. Wat écht telt is de lichsterkte, en die is ook aanwezig op bewolkte dagen. Bovendien is Go-Solar ervaren in optimale legplannen die het rendement zo hoog mogelijk houden. Ook als uw dak niet ideaal zuidelijk georiënteerd is.

Sunpower zonnepanelen

Bij Go-Solar staat kwaliteit voorop. Wij vinden het erg belangrijk om met kwaliteit te werken en om goede service te bieden. Daarom zijn wij erg trots op onze samenwerking met SunPower België. Sunpower staat bekend om het mooie design, de garantie van 25 jaar en het uitzonderlijk hoge rendement. 

Voordelen zonnepanelen Antwerpen

Investeren in zonnepanelen is een uitstekend idee. Dit komt door de vele voordelen die zonnepanelen bieden voor particulieren en bedrijven. Wist u bijvoorbeeld dat de waarde van uw woning stijgt wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft?

  • De energiekosten verminderen - bekijk het rendement zonnepanelen
  • U draagt uw steentje bij aan het milieu
  • U bent onafhankelijker van uw energieleverancier

Go-Solar

Go-Solar heeft vestigingen in Waasmunster en Brecht en heeft meer dan 5000 tevreden klanten over heel Vlaanderen. Bekijk alle referenties! Onze missie is om klanten te laten besparen op de energiefactuur en van Antwerpen een écht groene stad en provincie te maken! Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Meer over Go-Solar

 

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower