Menu

Installateur zonnepanelen Gent

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Gent en omstreken? Dan is Go-Solar voor u de juiste partner. Samen met u werken wij aan een zonnige toekomst met groene energie! Meer dan 14 jaar ervaring en altijd nauwkeurige zonnepaneleninstallatie. 

"Vanaf de eerste afspraak zat het goed! We kregen een duidelijke uitleg over de Firma GO SOLAR, wie ze zijn, wat hun manier van werken is. De materialen die ze gebruiken en over hoe het verloop van de plaatsing zal gebeuren werd duidelijk gecommuniceerd. Na de goedkeuring van de offerte werd alles duidelijk voorbereid." - Fam. de Maer

Vraag direct een offerte aan 

Of lees verder voor meer informatie.

Goedkope energiefactuur met zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u direct op uw energiefactuur. En bovendien hoeft u zelf niets te regelen, omdat Go-Solar alle administratie en opvolging voor u verzorgt. Dankzij de productie van groene energie uit zonnepanelen, bent u niet langer onderhevig aan de stijgende elektriciteitsprijzen.

Plaatsingen zonnepanelen in Gent

Go-Solar mocht zowel voor bedrijven als voor particulieren al zonnepanelen installeren in Gent en omgeving. Bekijk onze referentiekaart voor een overzicht van de duizenden zonnepaneelinstallaties die door Go-Solar reeds zijn gerealiseerd. Onze DMEGC-zonnepanelen vindt u op diverse locaties in Gent.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Steeds vaker ziet u zonnepanelen in het straatbeeld verschijnen. Meer en meer mensen willen op deze manier hun steentje bijdragen aan het milieu en bovendien profiteren van de besparing op hun energierekening. Kiezen voor zonnepanelen is dus zeker een verstandige keuze.

  • U bespaart geld, nu en in de toekomst
  • U verhoogt de waarde van uw woning
  • Zonnepanelen zijn goed voor het milieu
  • U wordt minder afhankelijk van energiebedrijven

Zonnekaart Gent

Benieuwd hoeveel elektriciteit u kan opwekken met zonnepanelen op uw dak? Bekijk de Gentse zonnekaart, een handige kaart waarop u kan zien of u in aanmerking komt voor zonnepanelen. Klik op het oranje vlakje op uw dak om inzicht te krijgen welke oppervlakte geschikt is voor zonnepanelen. 

Zonnepanelen Gent

Zonnepaneleninstallateur bij Gent

Go-Solar heeft filialen in Brecht en Waasmunster maar is actief over heel Vlaanderen. We zijn sinds 2008 gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen en werken op deze manier actief mee aan de uitbouw van een groener energiebeleid. Wij onderscheiden ons door een hoge afwerkingsgraad. Go-Solar is dé zonnepaneleninstallateur van België! 

offerte op maat voor zonnepanelen in Gent

Particuliere of industriële projecten

Vraag uw gratis offerte aan

 

  • Jarenlange expertise en betrouwbaarheid: Als onderdeel van D'Ieteren en met jarenlange ervaring, biedt Go-Solar niet alleen deskundigheid in zonne-energiesystemen, maar ook de zekerheid van een stabiele en betrouwbare partner. Wij staan bekend om onze hoogwaardige producten en uitmuntende klantenservice, waardoor elke installatie naadloos verloopt.

 

  • Geen voorschot vereist: Bij Go-Solar vragen we geen voorschotten, wat het voor onze klanten makkelijker maakt om te investeren in duurzame energie zonder initiële financiële zorgen. Wij nemen alle stappen van het proces uit handen, van planning en installatie tot onderhoud en ondersteuning, om een soepele overgang naar zonne-energie te garanderen.

 

  • Volledige ontzorging: Van eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie en nazorg, Go-Solar begeleidt u naadloos door het hele proces, zodat u zonder zorgen kunt genieten van duurzame energie.
Persoonlijke informatie

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om u een aanbod te doen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Voor meer informatie over welke gegevens wij verzamelen, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Heeft u een vraag?  Praat met Customer Service

Waarmee kunnen we helpen..