Momenteel zijn er valse factuurmails in omloop.

Controleer onze e-mails goed: let op de afzender en het rekeningnummer!

Bij twijfel, contacteer ons via: customerservice@go-solar.be. 

Menu

Onderhoud

Reiniging met osmosewater

Trekvogels, industrie, zoutaanslag, verkeer… Uw zonnepanelen krijgen nogal wat vervuiling over zich heen. En dat zorgt ervoor dat het zonlicht minder goed kan instralen. Daardoor wekken uw panelen minder energie op.

Zonnepanelen zijn gedeeltelijk zelfreinigend, maar er blijft altijd stof en vuil achter. U gunt uw zonnepanelen dus best regelmatig een reinigingsbeurt.
Go-Solar gebruikt gezuiverd osmosewater en zachte borstels die elke kans op krassen uitsluiten. Reinigingen gebeuren niet in de brandende zon maar telkens in het meest geschikte dagdeel.

Nazicht en controle

Zelf gaat u op tijd naar de dokter voor een check-up en uw wagen krijgt jaarlijks onderhoud. Maar wat met uw zonnepanelen? Ook uw PV-installatie is gebaat bij een jaarlijkse controle. Het is belangrijk om mogelijke defecten zo snel mogelijk op te sporen. Zo beperkt u het rendementsverlies en vermijdt u dat de garantie net vervallen is. (Lees meer over de garantietermijnen van onze merken)

Herstelling

Zonnepanelen hebben geen bewegende delen en zijn gewoon solide objecten. Veel kan er dus niet misgaan met uw installatie. Toch kan een (kleine) interventie soms nodig zijn. In dat geval kunt u een afspraak maken bij Go-Solar, ook partner van erkende verzekeringsmaatschappijen. 

Komen uw zonnepanelen van een andere installateur? Geen probleem. Go-Solar doet ook interventies bij u.

Komt u er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

Waarmee kunnen we helpen..