Menu

Installatiemogelijkheden

Een tailor made installatie voor het beste rendement, perfect afgewerkt en met een schappelijke terugverdientijd. Het kan.

Wat zijn de mogelijkheden?

Vraagt u zich af of het dak van uw bedrijfspand wel geschikt is voor zonnepanelen? Voor industriële installaties laten we steeds een daklaststudie uitvoeren door een erkend ingenieursbureau. Op deze manier kan u helemaal gerust zijn dat uw dak geschikt is en de draagkracht aankan, dit is ook vereist voor uw verzekering. 

Go-Solar heeft reeds 14 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepaneelinstallaties op industriële daken. Dit kan gaan van installaties >20kWh tot installaties van enkele MWh.

Geen enkele installatie is té groot voor ons om te realiseren. 

 

Roofing of EPDM

Dit is de meest voorkomende dakbedekking voor platte daken, zowel bij industriële als particuliere gebouwen. Voor het plaatsen op dergelijke daken maken we gebruik van het Van der Valk solarsysteem. Een grote speler op de markt en specialist op het gebied van solar montagesystemen. 

 

Steeldeck 

Industriebouw beschikt vaak over steeldeckdaken. Deze zijn uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het plaatsen op een steeldeck dak is geen ballast nodig. De panelen worden door middel van een geschikt montagesysteem bevestigd op het dak. 

 

Asbestvrije golfplaten

Veel tuin- en landbouwgebouwen beschikken over daken met golfplaten. Wanneer het gaat om asbestvrije golfplaten kan hier perfect op geplaatst worden. Het is verboden om zonnepanelen te plaatsen op asbestdaken, de asbestplaten dienen eerst vervangen te worden. Bij het plaatsen op golfplaten is er geen ballast nodig. De panelen worden doormiddel van een geschikt montage systeem bevestigd op het dak. 

 

Grondopstelling

Beschikt u niet over een geschikt dak, of is er geen mogelijkheid tot plaatsing op het dak? Dan kunt u ook opteren om grondopstelling te plaatsen. Voor dergelijke opstelling is het belangrijk dat deze geplaatst kan worden op een vlak terrein. Een van de voordelen hiervan is dat we de installatie altijd in de meest gunstige positie ten opzichte van de zon kunnen plaatsen. We bekijken vooraf of er een extra fundering voorzien moet worden, en/of er een worteldoek geplaatst kan worden. Om een grondopstelling te plaatsen is steeds een bouwvergunning vereist. 

 

Carport

Is plaatsen op uw bedrijfspand geen mogelijkheid, maar beschikt u wel over een (grote) parking? 

Dan is een solarcarport een allround oplossing! We bekijken wat het optimale energierendement oplevert, en naarmate daarvan maken we ontwerp op. Deze carport is de meest ecologische oplossing om het wagenpark te beschermen tegen weersomstandigheden

Om een carport te plaatsen is steeds een bouwvergunning vereist. 

 

Ontdek hier onze realisaties

Installatiemogelijkheden

 

Installatiemogelijkheden b2b

 

Installatiemogelijkheden zonnepanelen b2b

 

Zonnepanelen b2b go solar

Particuliere of industriële projecten

Vraag uw gratis offerte aan

 

  • Jarenlange expertise en betrouwbaarheid: Als onderdeel van D'Ieteren en met jarenlange ervaring, biedt Go-Solar niet alleen deskundigheid in zonne-energiesystemen, maar ook de zekerheid van een stabiele en betrouwbare partner. Wij staan bekend om onze hoogwaardige producten en uitmuntende klantenservice, waardoor elke installatie naadloos verloopt.

 

  • Geen voorschot vereist: Bij Go-Solar vragen we geen voorschotten, wat het voor onze klanten makkelijker maakt om te investeren in duurzame energie zonder initiële financiële zorgen. Wij nemen alle stappen van het proces uit handen, van planning en installatie tot onderhoud en ondersteuning, om een soepele overgang naar zonne-energie te garanderen.

 

  • Volledige ontzorging: Van eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie en nazorg, Go-Solar begeleidt u naadloos door het hele proces, zodat u zonder zorgen kunt genieten van duurzame energie.
Persoonlijke informatie

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om u een aanbod te doen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Voor meer informatie over welke gegevens wij verzamelen, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Heeft u een vraag?  Praat met Customer Service

Waarmee kunnen we helpen..