Momenteel plannen de keuringsmaatschappijen waarmee we samenwerken alvast keuringen in van projecten die nog niet geplaatst zijn. Bevestig gerust deze datum. Wij doen ons uiterste best om voor deze datum uw installatie te plaatsen. Indien dat niet lukt wordt uw keuringsdatum met enkele dagen verplaatst.

 

Menu Offerte

Zonnepanelen West Vlaanderen

Bent u op zoek naar zonnepalen voor uw bedrijfspand in West-Vlaanderen? Go-Solar is uw partner in ecologische oplossingen.

Zonnepanelen West-Vlaanderen

Go-Solar vindt een groen energiebeleid erg belangrijk en zet zich in voor een groener West-Vlaanderen. Wij werken met kwaliteitszonnepanelen en zijn dealer van SunPower België en DMEGC. Deze zonnepanelen zijn erg krachtig en hebben een product- en vermogensgarantie van 25 jaar! Daarnaast staan deze zonnepanelen bekend om de mooie vormgeving. 

Lees meer over onze panelen 

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen trekken uw elektriciteitskosten naar beneden en geven uw bedrijf een groener imago. Door niet-aflatende R&D zijn zonnepanelen een pak sterker en rendabeler dan vroeger. Het is nu het uitstekende moment om te investeren in zonnepanelen.

Niet genoeg zon in België? Dat is niet van belang. Zonnepanelen werken op lichtsterkte en die is in België ruim voldoende. Ook op bewolkte dagen haalt u dus een mooi rendement uit uw industriële installatie. Bovendien zorgen we voor een optimale plaatsing volgens een doordacht legplan op maat. 

Zonnepanelen bedrijven

Go-Solar installeerde al bij meerdere West-Vlaamse bedrijven zonnepanelen. 

Bekijk onze referenties

Waarom Go-Solar?

Go-Solar is een betrouwbare en professionele onderneming waar u op kunt rekenen. Wij denken met u mee in elke fase van het proces. 

  • Betrouwbaar advies van onze gespecialiseerde vertegenwoordiger
  • Optimaal legplan
  • Leveren uit eigen voorraad
  • Professionele plaatsing door ervaren ploeg
  • Strikte opvolging door project manager
  • Nazorg door ons eigen team
  • Onderhoudscontracten op maat

Contact 

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen..