Menu

Zonnepanelen reinigen

Go-Solar biedt een uitgebreide service voor het reinigen van zonnepanelen. Door onze professionele technici langs te laten komen, zorgt u ervoor dat u geen productie verliest door vervuiling op de panelen. Zonnepanelen reinigen is een goede investering omdat het de levensduur van de panelen verlengt en ervoor zorgt dat ze optimaal blijven presteren.

Go-Solar staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor u er zeker van kan zijn dat uw panelen grondig worden gereinigd.

"Bedankt voor de goede afhandeling van alles. Wij zijn zeer tevreden over de service en begeleiding." - Glorieux

Reinigingsafspraak maken

Waarom zonnepanelen laten reinigen?

Regelmatig reinigen van uw zonnepanelen kan de prestaties ervan verhogen, aangezien vervuiling zoals vogelpoep, industrie, bladeren de opbrengst kunnen verminderen door het belemmeren van het zonlicht.

Zonnepanelen reinigen

Hoewel zonnepanelen gedeeltelijk zelfreinigend zijn, blijft er altijd stof en vuil achter, en een regelmatige reinigingsbeurt zorgt ervoor dat de panelen optimaal functioneren.

Afspraak maken voor reiniging?

Bel direct: 
Vestiging Waasmunster - Vestiging Brecht

Reiniging zonnepanelen met osmosewater

Om de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk te reinigen, gebruikt Go-Solar gezuiverd osmosewater en zachte borstels. Er ontstaan geen krassen.

De reinigingsbeurten worden uitgevoerd op momenten dat de zonnepanelen niet worden verhit door direct zonlicht, om zo de efficiëntie van de reiniging te verhogen. 

Osmosewater is het beste reinigingsmiddel! 

Wij houden van de beste service en dat u jarenlang kan genieten van een lagere energierekening dankzij onze zonnepanelen. Maar hierbij speelt het beste reinigingsmiddel ook een rol.

Waarom wij Osmosewater gebruiken? 

Osmosewater gebruiken wij voor het reinigen van zonnepanelen omdat het een zeer hoge zuiverheid en bijna geen mineralen heeft. Hierdoor krassen we de panelen niet en er blijft geen viezigheid achter die de prestaties van de zonnepanelen kan beïnvloeden. Daarnaast is osmosewater een milieuvriendelijk product omdat het geen chemicaliën bevat en geen afvalwater produceert. Daarom gebruiken wij osmosewater. 

Kies voor reiniging door Go-Solar

Check altijd uw zonnepanelen

Het is slim om uw zonnepanelen eens per jaar te checken op eventuele problemen. Het zorgt er niet alleen voor dat er geen verlies op rendement bij komt kijken, maar zo zorgt u er ook voor dat uw garantie niet verloopt.

Reinigen zonnepanelen

Zonnepanelen reinigen bedrijven

Uw zonnepanelen op het dak van uw bedrijf laten reiningen? Om ervoor te zorgen dat u het meeste rendement haalt uit uw zonnepanelen, bieden wij u als bedrijfseigenaar een op maat gemaakt onderhoudscontract aan. Hiermee krijgt u regelmatig een reiniging en technische controles van uw zonnepanelen, zodat u er zeker van bent dat uw zonnepanelen altijd in topconditie zijn.

 Meer info onderhoudscontract

 

Komt u er niet uit?

Wilt u ons per mail contacteren of graag een afspraak maken voor langs te komen op kantoor?

Contacteer onze Customer Service via ons contactformulier: 

Customer service 

U kan via deze link ook een offerte aanvragen of een storing melden. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09u00-12u00 & van 13u00-17u00. 

 

 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

 

Waarmee kunnen we helpen..