Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Premies

 

Premie zonnepanelen vanaf 2021

Wie vanaf 1 januari 2021 nieuwe zonnepanelen in dienst neemt, komt in aanmerking voor een eenmalige premie. Deze premie zal enkel van toepassing zijn voor nieuwe installaties met een omvormersvermogen kleiner of gelijk aan 10kVA. In 2021 zal de premie maximaal €1500 bedragen.

Lees meer 

 

Batterijpremie

Bij de aankoop van een thuisbatterij maakt u momenteel recht op een eenmalige premie, indien u voldoet aan enkele voorwaarden.

Lees meer 

 

Gemeentelijke premie in Schilde

Woon jij in Schilde en plaats je zonnepanelen of een thuisbatterij? Goed nieuws! Dan kun je nu een premie krijgen van gemeente Schilde.
 
Het bedrag van de premie voor zonnepanelen bedraagt €750, voor de thuisbatterij bedraagt de premie €500.
De premie kan enkel aangevraagd worden voor vergunde gebouwen. 
Meer info over de procedure kan je terugvinden op Schilde.be.
 
 

E-peil

Bouwt u een nieuwbouwwoning? Dan heeft u een extra motivatie om voor zonnepanelen te kiezen. Elke nieuwbouwwoning moet namelijk voldoen aan de wettelijke energienorm (E-peil). Maar als u nóg lager gaat dan de norm, dan krijgt u een automatische vermindering van de onroerende voorheffing. Kies voor een PV-installatie van Go-Solar en krijg een mooi fiscaal cadeau.

 

 

Verlaagd btw-tarief

Geen nieuwbouwwoning? Niet getreurd. Als uw woning ouder is dan 10 jaar, geniet u sowieso van een verlaagd btw-tarief van 6%.

 

 

Laagste prijs ooit

Ook als u buiten alle mogelijke gunstmaatregelen valt, zijn zonnepanelen financieel interessant. De verhouding prijs-rendement is de laatste jaren zo geoptimaliseerd dat moderne panelen zichzelf in recordtempo dubbel en dik terugbetalen.

Hoe snel u uw installatie dan terugverdient? Onze adviseur vertelt het u graag.

Maak nu uw afspraak

 

 

 

 

 

 

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower