Momenteel plannen de keuringsmaatschappijen waarmee we samenwerken alvast keuringen in van projecten die nog niet geplaatst zijn. Bevestig gerust deze datum. Wij doen ons uiterste best om voor deze datum uw installatie te plaatsen. Indien dat niet lukt wordt uw keuringsdatum met enkele dagen verplaatst.

 

Menu Offerte

Premies

Premie zonnepanelen vanaf 2022

Wie nieuwe zonnepanelen in dienst neemt en voldoet aan enkele voorwaarden, komt in aanmerking voor een eenmalige premie. Deze premie zal enkel van toepassing zijn voor nieuwe installaties met een omvormervermogen kleiner of gelijk aan 10kVA. In 2022 zal de premie maximaal €1500 bedragen.

Lees meer 

 

Premie batterijen vanaf 2022

Bij de aankoop van een thuisbatterij heeft u momenteel recht op een eenmalige premie, indien u voldoet aan enkele voorwaarden.

Lees meer 

 

Verlaagd btw-tarief

Wanneer uw woning ouder is dan 10 jaar, geniet u van een verlaagd btw-tarief van 6%.

Van 1 april 2022 tot en met 31 december 2023 wordt het verlaagd tarief van 6% btw ook van toepassing voor levering en installatie van zonnepanelen voor woningen jonger dan 10 jaar.

 

Gemeentelijke premies

Woont u in de gemeente Schilde of Kontich, en plaatst u zonnepanelen en/of een thuisbatterij? Goed nieuws! 
Enkele gemeenten kennen een extra premie toe voor de investering in zonnepanelen of thuisbatterijen, bovenop de premie van Fluvius.
 
 
Doet uw gemeente ook een extra inspanning om groene energie te promoten? Geef het ons door, en we vermelden deze op onze website. 

 

E-peil

Bouwt u een nieuwbouwwoning? Dan heeft u een extra motivatie om voor zonnepanelen te kiezen. Elke nieuwbouwwoning moet namelijk voldoen aan de wettelijke energienorm (E-peil). Maar als u nóg lager gaat dan de norm, dan krijgt u een automatische vermindering van de onroerende voorheffing. Kies voor een PV-installatie van Go-Solar en krijg een mooi fiscaal cadeau.

 

Premies Industrie

Meer info hierover kan u terugvinden onder de rubriek B2B.  

 Lees meer 

 

 

 

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen..