Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Waasmunster

Besparen op een belangrijke kostenpost van uw gezinsbudget? Dan kiest u voor zonnepanelen. In de regio Waasmunster is het bedrijf Go-Solar specialist in het installeren van zonnepanelen en alle service die daarbij komt.

Zonnepanelen Waasmunster

In de regio WaasMunster zijn al bij vele particulieren en bedrijven zonnepanelen geplaatst door Go-Solar. Ons bedrijf is gevestigd in Waasmunster en als echte Waaslandse onderneming zijn we er trots op mee te werken aan een groener energiebeleid in België. Regelmatig vragen klanten ons of het wel verstandig is om zonnepanelen aan te schaffen in het Waasland. Er valt hier tenslotte ook heel regelmatig regen en er zijn dagen dat de zon niet te zien is. Toch kunnen wij bevestigen dat zonnepanelen in België absoluut rendabel zijn. Onze experts zorgen ervoor dat de zonnepanelen op uw dak optimaal geïnstalleerd worden met een juiste hellingshoek en richting. U bereikt hiermee een maximaal rendement waarmee u profiteert van de voordelen van groene energie.

Investeren in zonnepanelen

De aanschaf van zonnepanelen vergt over het algemeen vaak de nodige voorbereiding. Zonnepanelen zijn een behoorlijke investering en u wilt er zeker van zijn dat het inderdaad geld oplevert en milieubewust is. Hiervoor wilt u zoveel mogelijk informatie verzamelen voordat u een besluit neemt. Bij Go-Solar informeren we u graag over het investeren in zonnepanelen. Daarom voorziet onze website van nuttige informatie over zonnepanelen, bekijk dit hier. Investeren in zonnepanelen levert u een hoog rendement, daarnaast is de investering voordeliger dankzij subsidies. U ziet dan ook steeds meer zonnepanelen op daken in Vlaanderen. Zelfs wanneer de zon weinig schijnt, zal uw investering zich zeker terugverdienen.

Heb ik een bouwaanvraag voor zonnepanelen nodig in Waasmunster?

Over het algemeen is het niet nodig een bouwaanvraag te doen voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn echter enkele uitzonderingen

 • Als de panelen geplaatst worden als grondopstelling.
 • Indien de panelen tegen de muur bevestigd worden.
 • Als panelen de hellingsgraad van het dak niet volgen (vb: als panelen op driehoeken geplaatst worden op een schuin dak)
 • Als de opstelling van de panelen hoger dan 1 meter boven de dakrand van een plat dak komen.
 • Bij een beschermd dorpzicht of historisch gebouw.

 

Rendement uit zonnepanelen


Of en hoeveel rendement u uit zonnepanelen kunt behalen is van veel factoren afhankelijk zo is het onder andere afhankelijk van uw jaarlijks verbuik, het weer en de soort en hoeveelheid zonnepanelen. het is daarom erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wij adviseren en begeleiden u van a tot z in de aanschaf en montage van de juiste zonnepanelen voor het optimale rendement. informeer gerust naar de mogelijkheden, wij vertellen u er graag alles over.

Sunpower zonnepanelen

Go-Solar is officieel dealer van SunPower, een partnerschap waar we erg trots op zijn. De Sunpower zonnepanelen zijn de meest krachtige fotovoltaïsche zonnepanelen op de markt en als erkend partner van Sunpower bent u er dus van verzekerd dat u een hoge kwaliteit zonnepanelen krijgt.

De zeer goede prestaties van Sunpower zonnepanelen zorgen voor een prachtig rendement rond 20%. Bovendien heeft u op de SunPower zonnepanelen een unieke fabrieksgarantie van 25 jaar.

Meer informatie over Sunpower zonnepanelen leest u op onze website.

Sunrise zonnepanelen

Bij een groot dakoppervlak kiezen we voor de Sunrise zonnepanelen. Er zijn diverse types Sunrise zonnepanelen waarover wij u graag informeren.

Meer informatie over Sunrise zonnepanelen leest u op onze website.

Reiniging van zonnepanelen

Schone zonnepanelen leveren meer rendement. Het is dus verstandig uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen. Tijdens de periodieke reiniging controleert Go-Solar direct de installatie op technische punten. Betrouwbaar en professioneel.

Over Go-Solar

Go-Solar is een betrouwbare partij als het om installatie en reiniging van zonnepanelen gaat. Wij zijn erkend installateur van PV of zonnepaneelinstallaties. U kunt bij ons rekenen op een deskundig en betrouwbaar advies wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen.

Bekijk ook zonnepanelen Brussel.

 

 • Eigen plaatsing van A tot Z
 • Bespaar energie, geld en het milieu
 • Garantie op product, montage en het rendement
 • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
 • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • 25 jaar productgarantie
 • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen