Menu

Zonnepanelen Waasmunster

Besparen op een belangrijke kostenpost van uw gezinsbudget of bedrijf? Dan kiest u voor zonnepanelen. In de regio Waasmunster is Go-Solar uw specialist in zonnepanelen. Meer dan 14 jaar ervaring en altijd installatie naar wens.

"Wij zijn uiterst tevreden over het bedrijf Go-Solar in zijn geheel. Zowel de info, als de administratie en uitvoering van de werken zijn perfect verlopen. Alles werd duidelijk en tijdig gecommuniceerd en uitgevoerd. Het personeel van verkoop tot administratie tot uitvoerders zijn heel vriendelijk en behulpzaam." - Fam. van den Eede

Assortiment bekijken - Offerte aanvragen

 

 

Zonnepanelen Waasmunster

Go-Solar zag in 2008 het daglicht in Waasmunster onder de naam WaasSolar. Door onze lokale verankering in het Waasland hebben we al veel projecten opgeleverd in onze regio. Als echte Waaslandse onderneming zijn we er trots op mee te werken aan een groener energiebeleid in België. Regelmatig vragen klanten ons of het wel verstandig is om zonnepanelen aan te schaffen in het Waasland. Tenslotte regent het regelmatig en laat de bewolking geen zon door. Wat we dan antwoorden? Dat zonnepanelen in België absoluut rendabel zijn.

Rendement zonnepanelen industrie

De zonnepanelen worden optimaal geïnstalleerd voor het hoogste rendement

Zonnepanelen werken namelijk niet op zon of warmte, maar op lichtsterkte. En die dringt dwars door de bewolking heen. In België zijn er ook genoeg zonne-uren om uw installatie te laten renderen, al is de zomer natuurlijk de beste periode met haar lange dagen. En u hebt zelf ook wel wat invloed op uw rendement: onze experts zorgen ervoor dat de zonnepanelen op uw dak optimaal geïnstalleerd worden met een juiste hellingshoek en richting. U bereikt hiermee een maximaal rendement waarmee u profiteert van de voordelen van groene energie. Zelfs wanneer de zon weinig schijnt, zal uw investering zich zeker terugverdienen.

Meer over zonnepanelen installeren

Investeren in zonnepanelen?

De aanschaf van zonnepanelen vraagt een grondige voorbereiding. Zonnepanelen zijn een behoorlijke investering en u wil zeker van uw rendement. Daarom verzamelt u zoveel mogelijk informatie voordat u een besluit neemt. Bij Go-Solar informeren we u graag over het investeren in zonnepanelen, zowel op de website als tijdens een bezoek van onze adviseurs. Investeren in zonnepanelen levert u een mooie besparing op de energiefactuur en u draagt uw steentje bij aan een gezond klimaat. U ziet dan ook steeds meer zonnepanelen op daken in Vlaanderen. 

Heb ik een bouwaanvraag nodig voor zonnepanelen in Waasmunster?

Over het algemeen is het niet nodig een bouwaanvraag te doen voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn echter enkele uitzonderingen:

 • Als de panelen geplaatst worden als grondopstelling.
 • Indien de panelen tegen de muur bevestigd worden.
 • Als panelen de hellingsgraad van het dak niet volgen (vb: als panelen op driehoeken geplaatst worden op een schuin dak)
 • Als de opstelling van de panelen hoger dan 1 meter boven de dakrand van een plat dak komen.
 • Bij een beschermd dorpzicht of historisch gebouw.

 

Zonnepanelen Waasmunster

Rendement uit zonnepanelen

Uw rendement is afhankelijk van verschillende factoren zoals

 • uw jaarlijks verbuik
 • uw energieleverancier en zijn prijzen
 • het weer
 • de soort en hoeveelheid zonnepanelen

Het is daarom erg belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wij begeleiden u van a tot z in de aanschaf van de juiste zonnepanelen voor het optimale rendement. Maak vandaag nog uw afspraak en laat u adviseren.

DMEGC Zonnepanelen

MEGC is één van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld en is opgericht in 2005. DMEGC zonnepanelen hebben een hoog rendement en zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Daarnaast zijn ze ook duurzaam en betrouwbaar, wat ervoor zorgt dat ze lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben.

Go-Solar heeft zonnepanelen van topmerk DMEGC, bekijk ze snel! 

DMEGC zonnepanelen

Reiniging van zonnepanelen

Schone zonnepanelen leveren meer rendement. Het is dus verstandig uw zonnepanelen regelmatig te laten reinigen. Tijdens de periodieke reiniging voert Go-Solar ook een technische controle uit.

Zonnepanelen kopen in Waasmunster? Bel Go-Solar! 

Bij Go-Solar gaan we uitsluitend voor topkwaliteit met wereldmerken en goed opgeleid personeel. U kunt bij ons rekenen op een deskundig en betrouwbaar advies wanneer u zonnepanelen overweegt.

Neem contact op

 

Particuliere of industriële projecten

Vraag uw gratis offerte aan

 

 • Jarenlange expertise en betrouwbaarheid: Als onderdeel van D'Ieteren en met jarenlange ervaring, biedt Go-Solar niet alleen deskundigheid in zonne-energiesystemen, maar ook de zekerheid van een stabiele en betrouwbare partner. Wij staan bekend om onze hoogwaardige producten en uitmuntende klantenservice, waardoor elke installatie naadloos verloopt.

 

 • Geen voorschot vereist: Bij Go-Solar vragen we geen voorschotten, wat het voor onze klanten makkelijker maakt om te investeren in duurzame energie zonder initiële financiële zorgen. Wij nemen alle stappen van het proces uit handen, van planning en installatie tot onderhoud en ondersteuning, om een soepele overgang naar zonne-energie te garanderen.

 

 • Volledige ontzorging: Van eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie en nazorg, Go-Solar begeleidt u naadloos door het hele proces, zodat u zonder zorgen kunt genieten van duurzame energie.
Persoonlijke informatie

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om u een aanbod te doen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Voor meer informatie over welke gegevens wij verzamelen, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Heeft u een vraag?  Praat met Customer Service

Waarmee kunnen we helpen..