Menu

STORINGEN

Ondervindt u een probleem met uw installatie?

Vul het contactformulier in om uw storing te melden of om een afspraak te maken om langs te komen op kantoor.

 

 

Handige links die u kunnen verder helpen

Heeft u de installatie al eens uitgeschakeld en opnieuw ingeschakeld?  

Helpcenter Huawei

Helpcenter ABB

Helpcenter SMA

Helpcenter Solaredge

 

Some placeholder content for the first collapse component of this multi-collapse example. This panel is hidden by default but revealed when the user activates the relevant trigger.

Vind gemakkelijk antwoorden op uw vragen 

Heeft u ons helpcenter al bezocht?

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over diverse onderwerpen, waaronder het monitoren van uw installatie, het herstellen van de verbinding met uw omvormer, en het veilig in- en uitschakelen van uw installatie. Ontdek deze en meer nuttige in ons Helpcenter. 

Helpcenter

 

Contacteer ons

Contact via telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

Vlaanderen

052 69 16 52

Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Wallonië

02 616 19 19

Avenue Vésale 32a 
1300 Waver

Particuliere of industriële projecten

Vraag uw gratis offerte aan

 

  • Jarenlange expertise en betrouwbaarheid: Als onderdeel van D'Ieteren en met jarenlange ervaring, biedt Go-Solar niet alleen deskundigheid in zonne-energiesystemen, maar ook de zekerheid van een stabiele en betrouwbare partner. Wij staan bekend om onze hoogwaardige producten en uitmuntende klantenservice, waardoor elke installatie naadloos verloopt.

 

  • Geen voorschot vereist: Bij Go-Solar vragen we geen voorschotten, wat het voor onze klanten makkelijker maakt om te investeren in duurzame energie zonder initiële financiële zorgen. Wij nemen alle stappen van het proces uit handen, van planning en installatie tot onderhoud en ondersteuning, om een soepele overgang naar zonne-energie te garanderen.

 

  • Volledige ontzorging: Van eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie en nazorg, Go-Solar begeleidt u naadloos door het hele proces, zodat u zonder zorgen kunt genieten van duurzame energie.
Persoonlijke informatie

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om u een aanbod te doen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Voor meer informatie over welke gegevens wij verzamelen, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Heeft u een vraag?  Praat met Customer Service

Waarmee kunnen we helpen..