Momenteel plannen de keuringsmaatschappijen waarmee we samenwerken alvast keuringen in van projecten die nog niet geplaatst zijn. Bevestig gerust deze datum. Wij doen ons uiterste best om voor deze datum uw installatie te plaatsen. Indien dat niet lukt wordt uw keuringsdatum met enkele dagen verplaatst.

 

Menu Offerte

Hoe kunnen we helpen?

Vragen per categorie

Vind jouw antwoord

Zijn zonnepanelen nog wel interessant?

Ja. Wist u dat een volledige PV-installatie nu bijna 3x goedkoper is dan in 2008? En de prijs van de zonnepanelen daalde dankzij de explosieve vraag nog sterker! Bovendien zorgden technologische verfijningen voor een steeds hoger rendement. Daardoor hebt u uw investering sneller terugverdiend.

Moeten zonnepanelen verzekerd worden?

Elke verzekeraar heeft andere contractuele voorwaarden omtrent de aangifte van aanpassingen aan uw pand. Informeer u hiervoor bij uw verzekeringsagent. Alleszins zal uw premievoet niet stijgen, omdat zonnepanelen niet als risicoverzwarend worden beschouwd. De premie zelf kan wel stijgen, aangezien de wederopbouwwaarde hoger is wanneer u zonnepanelen heeft. 

Leveren zonnepanelen iets op als de zon niet schijnt?

Zonnepanelen wekken ook energie op bij bewolkt weer. Zonnepanelen werken op lichtsterkte: direct en indirect diffuus zonlicht dat doorheen de bewolking dringt.  Uiteraard werken zonnepanelen wel het beste op lange zomerdagen omdat de lichtsterkte dan het hevigst is en het aantal zonne-uren hoger ligt dan in de winter. Toch rendeert uw installatie óók in de winter. 

Kan ik volledig onafhankelijk worden van het net?

Het is helaas nog niet mogelijk om alle opgewekte zonne-energie op te slaan. Met een batterij voor thuisgebruik overbrugt u een (deel van een) avond, afhankelijk van uw verbruik. In sommige gevallen kan een thuisbatterij een stroomonderbreking opvangen, dit verschilt van merk tot merk en is vaak niet standaard inbegrepen.

U mag echter niet verwachten dat u dagenlang onafhankelijk kan zijn van het net dankzij uw batterij.

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht