Wegens ons jaarlijkse bouwverlof zijn onze kantoren en magazijnen gesloten vanaf vrijdag 12 juli 2024 tot en met vrijdag 2 augustus 2024. 

 Onze telefoonlijnen sluiten op donderdag 11 juli om 12:00 uur. 

Vanaf maandag 5 augustus 2024 zijn we terug met hernieuwbare energie!

 

Een zeer dringende storing of situatie tijdens ons verlof? 

Gebruik het contactformulier op onze website: Melden storing.

Tot binnenkort!

Menu

Hoe kunnen we helpen?

Vragen per categorie

Vind jouw antwoord

Hoeveel garantie krijg ik op mijn panelen?

U kan de garantievoorwaarden van de huidige producten terugvinden op onze website. 

Garantie zonnepanelen

Zijn uw panelen al eerder geplaatst?

U kan de garantietermijnen ook terugvinden op uw factuur. 

Particuliere of industriële projecten

Vraag uw gratis offerte aan

 

  • Jarenlange expertise en betrouwbaarheid: Als onderdeel van D'Ieteren en met jarenlange ervaring, biedt Go-Solar niet alleen deskundigheid in zonne-energiesystemen, maar ook de zekerheid van een stabiele en betrouwbare partner. Wij staan bekend om onze hoogwaardige producten en uitmuntende klantenservice, waardoor elke installatie naadloos verloopt.

 

  • Geen voorschot vereist: Bij Go-Solar vragen we geen voorschotten, wat het voor onze klanten makkelijker maakt om te investeren in duurzame energie zonder initiële financiële zorgen. Wij nemen alle stappen van het proces uit handen, van planning en installatie tot onderhoud en ondersteuning, om een soepele overgang naar zonne-energie te garanderen.

 

  • Volledige ontzorging: Van eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie en nazorg, Go-Solar begeleidt u naadloos door het hele proces, zodat u zonder zorgen kunt genieten van duurzame energie.
Persoonlijke informatie

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om u een aanbod te doen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Voor meer informatie over welke gegevens wij verzamelen, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Heeft u een vraag?  Praat met Customer Service