Heeft u een Huawei installatie met optimizers? Momenteel is er een storing bij Huawei waardoor deze installaties in het monitoringportaal offline staan.

Huawei doet er alles aan om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen, u hoeft hen niet rechtstreeks te contacteren. Zodra er hierover meer nieuws is houden we u op de hoogte. 

Menu

Melden Storing

Van vrijdag 23 december tot en met vrijdag 6 januari is ons kantoor gesloten. Wij staan opnieuw paraat vanaf maandag 9 januari. U kan het storingenformulier gebruiken voor dringende situaties. 

Op onze website kan u veel informatie terugvinden over het monitoren van uw installatie, de verbinding met uw omvormer herstellen, het veilig in-en uit schakelen van uw installatie en meer. 

Hoe werkt mijn installatie 

Is het niet gelukt of heeft u uw antwoord niet kunnen vinden? 

Gebruik onderstaand storingenformulier om uw storing te melden. U krijgt hier ook een automatische bevestigingsmail van. Heeft u geen automatische bevestigingsmail gekregen of binnen enkele dagen nog geen reactie gekregen? Dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan. Stuur uw melding dan zeker nog eens door. 

 

 

Komt u er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen..