Wegens ons jaarlijkse bouwverlof zijn onze kantoren en magazijnen gesloten vanaf vrijdag 12 juli 2024 tot en met vrijdag 2 augustus 2024. 

 Onze telefoonlijnen sluiten op donderdag 11 juli om 12:00 uur. 

Vanaf maandag 5 augustus 2024 zijn we terug met hernieuwbare energie!

 

Een zeer dringende storing of situatie tijdens ons verlof? 

Gebruik het contactformulier op onze website: Melden storing.

Tot binnenkort!

Menu

Hoe kunnen we helpen?

Vragen per categorie

Vind jouw antwoord

Hoe vraag ik een offerte aan?

U kan een offerte aanvragen via onze website.

Offerte aanvragen

Ik kan geen zonnepanelen leggen op mijn dak. Wat nu?

U krijgt geen vergunning, uw dak is slecht georiënteerd… Toch is dit niet automatisch belemmering om voor zonnepanelen te kiezen. Go-Solar installeert ook grondopstellingen, gevelinstallaties en zonnepanelen op platte daken. We zoeken samen met u naar de meest efficiënte oplossing.

Zijn batterijen al interessant?

Een batterij is niet goedkoop maar maakt u wel onafhankelijker van het net. Bovendien overbrugt u er makkelijk een avond mee. ’s Avonds uw wasmachine laten draaien en tv kijken met de energie die u overdag zelf opgewekt hebt, het kan! Contacteer ons voor meer info.

Meer informatie aanvragen

 

Kan ik mijn bestaande installatie uitbreiden?

Het hangt van enkele factoren af of u uw bestaande installatie kan uitbreiden met extra zonnepanelen - en vooral ook of de investering interessant is voor u. Bijgevoegd schema geeft een indicatie van de mogelijkheden:

Schema uitbreiding

Let op: dit schema is louter informatief en niet bindend. Is een uitbreiding mogelijk volgens het schema? Contacteer ons gerust voor een offerte, wij bekijken dan voor uw persoonlijke situatie wat de mogelijkheden zijn. 

 

Hoe lang is mijn offerte geldig?

Een offerte bij ons is een maand geldig, tenzij de termijn op uw offerte afwijkt. Wilt u bevestigen nadat deze maand is verstreken? Contacteer uw vertegenwoordiger. Uw vertegenwoordiger kan u de meest actuele prijs meegeven. 

Particuliere of industriële projecten

Vraag uw gratis offerte aan

 

  • Jarenlange expertise en betrouwbaarheid: Als onderdeel van D'Ieteren en met jarenlange ervaring, biedt Go-Solar niet alleen deskundigheid in zonne-energiesystemen, maar ook de zekerheid van een stabiele en betrouwbare partner. Wij staan bekend om onze hoogwaardige producten en uitmuntende klantenservice, waardoor elke installatie naadloos verloopt.

 

  • Geen voorschot vereist: Bij Go-Solar vragen we geen voorschotten, wat het voor onze klanten makkelijker maakt om te investeren in duurzame energie zonder initiële financiële zorgen. Wij nemen alle stappen van het proces uit handen, van planning en installatie tot onderhoud en ondersteuning, om een soepele overgang naar zonne-energie te garanderen.

 

  • Volledige ontzorging: Van eerste consultatie tot de uiteindelijke installatie en nazorg, Go-Solar begeleidt u naadloos door het hele proces, zodat u zonder zorgen kunt genieten van duurzame energie.
Persoonlijke informatie

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om u een aanbod te doen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Voor meer informatie over welke gegevens wij verzamelen, kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Heeft u een vraag?  Praat met Customer Service