Menu

Zonnepanelen Lokeren

Bent u woonachtig in de regio van Lokeren en op zoek naar een betrouwbare partner voor het installeren van zonnepanelen? Dan is Go-Solar uw specialist in het installeren en reinigen van zonnepanelen en alle service die daarbij hoort.

"Van aankoop tot oplevering dik in orde. Met Go Solar ga je voor kwaliteit en een fijne afwerking." - Fam. Noyen

Bekijk alle panelen - Lees meer reviews 

Zonnepanelen laten plaatsen

Genoeg van de hoge energierekeningen? Investeer in zonnepanelen en druk deze grote kostenpost binnen uw gezinsbudget. De investering kan binnen enkele jaren volledig terugverdiend zijn. Zonnepanelen plaatsen is dus een enorm slimme investering. Neemt u gerust contact met ons op en laat u informeren door onze experts of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen Lokeren

Op enkel tien kilometer van Lokeren bevindt zich Go-Solar, een Waaslandse onderneming gevestigd in Waasmunster. Go-Solar is een onderneming welke zich richt op een groener energiebeleid in België. Go-Solar is de specialist in het plaatsen van zonnepanelen in de regio van Lokeren. Bekijk onze referentiekaart voor reeds geplaatste zonnepanelen in Lokeren en de gehele regio.

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen? Regelmatig vragen klanten ons of het wel verstandig is om zonnepanelen aan te schaffen. Dit mede omdat de zon niet altijd schijnt in Lokeren en er zo nu en dan neerslag valt. Toch kunnen wij bevestigen dat zonnepanelen in België absoluut rendabel zijn. Onze experts zorgen ervoor dat de zonnepanelen op uw dak optimaal geïnstalleerd worden met een juiste hellingshoek en richting. U bereikt hiermee een maximaal rendement waarmee u profiteert van de voordelen van groene energie.

Zonnepanelen in Lokeren plaatsen

Premium kwaliteit zonnepanelen

U heeft de keuze tussen verschillende zonnepanelen, waarbij de keuze afhangt van verschillende specifieke omstandigheden. Benieuwd welke zonnepanelen het beste bij u past? Kijk gerust voor meer informatie of laat u informeren door één van onze experts. 

Bekijk DMEGC zonnepanelen

Zonnepanelen in Lokeren

Professionele en persoonlijke service 

Go-Solar is een middelgroot bedrijf in de zonnepanelen sector. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat onze klanten een fijn en vertrouwd gevoel hebben tijdens en na de samenwerking met Go-Solar. Wanneer u zonnepanelen wilt aanschaffen, dan wordt u betrokken bij elke stap in het project en wordt u constant op de hoogte gehouden. 

Daarnaast garanderen wij dat elke zonnepaneel minimaal 25 jaar meegaat. Zo kunt u jarenlang besparen op uw energiekosten en bent u gerust, nog lang nadat uw installatie zich heeft terugverdiend. 

Heeft uw zonnepanelen onderhoud nodig? Ook dan uw keuze die valt op Go-Solar de juiste! Want ook uw zonnepanelen hebben regelmatig een reinigingsbeurt nodig. Go-Solar gebruikt gezuiverd osmosewater en zachte borstels, zodat elke kans op krassen minimaal is. 

Bouwaanvraag voor zonnepanelen nodig in Lokeren?

Over het algemeen is het niet nodig een bouwaanvraag te doen voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn echter enkele uitzonderingen

  • Wanneer de panelen geplaatst worden als grondopstelling.

  • Indien de panelen tegen de muur bevestigd worden.

  • Als panelen de hellingsgraad van het dak niet volgen (vb: als panelen op driehoeken geplaatst worden op een schuin dak)

  • Als de opstelling van de panelen hoger dan 1 meter boven de dakrand van een plat dak komen.

  • Bij een beschermd dorpzicht of historisch gebouw.

Wij informeren u graag welke mogelijkheden er voor u zijn

 Direct offerte aanvragen

 

Komt u er niet uit?

Wilt u ons per mail contacteren of graag een afspraak maken voor langs te komen op kantoor?

Contacteer onze Customer Service via ons contactformulier: 

Customer service 

U kan via deze link ook een offerte aanvragen of een storing melden. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09u00-12u00 & van 13u00-17u00. 

 

 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

 

Waarmee kunnen we helpen..