Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen installeren

Wilt u graag zonnepanelen installeren op uw woning of bedrijfspand? U wilt natuurlijk dat dit zo nauwkeurig en rendabel mogelijk gebeurd. Go-Solar kan zonnepanelen met de meeste rendement plaatsen.

Waarom zonnepanelen aanschaffen?

De elektriciteitsrekening stijgt de laatste jaren enorm. Voor dezelfde hoeveelheid energie bent u veel meer gaan betalen. Een goed alternatief hiervoor zijn zonnepanelen. Wanneer u zonnepanelen laat plaatsen op het dak van uw woning of bedrijf, bespaart u direct op uw energielening.

Daarnaast krijgt ook uw woning meer waarde. U verdient dan binnen enkele jaren de aanschaf van uw zonnepanelen terug. Na de aanschaf van uw zonnepanelen kunt u hier jarenlang van genieten. U kunt ze zelfs meenemen naar uw volgende woning.

Groene stroom

Wanneer u investeert in zonnepanelen, investeert u in groene stroom. Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker om een groener te leven. Het groener energiebeleid wordt in Vlaanderen steeds strenger en hierdoor stimuleert ook de regering om duurzame zonnepanelen installeren. Wanneer u dit doet kunt u ook in aanmerking komen voor premies als u de zonnepanelen wilt kopen. Go-Solar informeert u hier graag over.

Merken zonnepanelen

Go-Solar is partner van Sunpower zonnepanelen. Dit is één van de beste merken op de markt. Zij zijn de enige fabrikant ter wereld met een garantie van 25 jaar op de zonnepanelen en de garanties. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van de beste kwaliteit zonnepanelen.

Naast Sunpower zonnepanelen, zijn wij ook leverancier van het Europese merk Bauer zonnepanelen. Zij voldoen aan alle eisen voor hoge kwaliteit, een prachtige uitstraling en een goede garantie.

zonnepanelen instaleren

Zonnepanelen installeren door Go-Solar

Zonnepanelen installeren doet u door Go-Solar. Wij helpen u graag bij de aanschaf en installeren van uw nieuwe zonnepanelen. Wij zijn uw complete partner op het gebied van zonnepanelen. Voor advies, aanschaf, plaatsen, installatie, onderhoud, controle en reiniging kunt u bij Go-Solar terecht.

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen