Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

voordelen zonnepanelen

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om zonnepanelen te kopen en te laten plaatsen op een woning of bedrijfspand. Zonnepanelen zijn duurzaam en u kunt veel geld besparen op uw energierekening. Wat zijn precies de voordelen van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven?

Voordelen zonnepanelen

1. Flinke besparing op de energierekening

Door uw eigen energie op te wekken, bespaart u steeds meer op uw energierekening. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Het verschil in de energierekening kan erg groot zijn na het gebruik van zonnepanelen. Bereken hier uw rendement.

2. Het is milieubewust

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu. U maakt gebruik van groene energie en stoot hierdoor minder C02 uit.

3. Installatie & onderhoudsvrij

De installatie van zonnepanelen is zeer eenvoudig. Daarnaast heeft Go-Solar erg veel ervaring in het installeren van zonnepanelen, waardoor het erg gemakkelijk gaat. U hoeft vervolgens niets meer te doen aan de onderhoud. Zonnepanelen zijn over het algemeen namelijk onderhoudsvrij. Echter kunnen wij u ook helpen bij technische controle en reiniging.

4. Levensduur van 25 jaar

Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar lang mee. U heeft dus erg lang plezier van uw aankoop. Daarnaast heeft u in die tijd al lang de kostprijs terug verdiend, waardoor de zonnepanelen de laatste jaren steeds meer geld opleveren. 

5. Hogere verkoopprijs

Uw woning of bedrijfspand heeft een hogere verkoopwaarde wanneer u zonnepanelen heeft aangeschaft. Dit komt doordat uw woning of bedrijf aantrekkelijker is vanwege het energielabel en de maandelijkse energiekosten lager zijn.

6. Zonnepanelen mee verhuizen

Een voordeel van zonnepanelen is dat u ze niet meteen kwijt bent bij een verhuizing naar een andere woning of ander bedrijfspand. Doordat zonnepanelen makkelijk te installeren is, zijn ze ook makkelijk te verplaatsen.

7. Kosten terug verdienen

Binnen enkele jaren kunt u de investering in de aanschaf van zonnepanelen terug verdienen door het besparen op uw energierekening. 

Zonnepanelen

Go-Solar

Go-Solar BVBA 
Dommelstraat 74, 
B-9250 Waasmunster, 
België

Tel: 052/69.16.52 
info@go-solar.be

Contact

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen