Momenteel plannen de keuringsmaatschappijen waarmee we samenwerken alvast keuringen in van projecten die nog niet geplaatst zijn. Bevestig gerust deze datum. Wij doen ons uiterste best om voor deze datum uw installatie te plaatsen. Indien dat niet lukt wordt uw keuringsdatum met enkele dagen verplaatst.

 

Menu Offerte

voordelen zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor een PV-installatie. Zonnepanelen zijn duurzaam en besparen u veel geld. Wat zijn precies de voordelen van zonnepanelen voor u?

De voordelen van zonnepanelen?

1. Flinke besparing 

Door uw eigen energie op te wekken, bespaart u flink op uw energierekening. Bovendien bent u onafhankelijk van de willekeurige prijsschommelingen op de energiemarkt.

2. Milieubewust

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu. U maakt gebruik van groene energie en stoot hierdoor minder C02 uit.

3. Weinig onderhoud

Zonnepanelen vragen over het algemeen weinig onderhoud omdat ze grotendeels zelfreinigend zijn en geen bewegende delen bevatten die kapot kunnen gaan. Toch is een occassionele controle aangewezen, zo bent u gerust. Ontdek meer over onze services

4. Lange levensduur

Zonnepanelen gaan gemiddeld 30-40 jaar mee. In die tijd hebt u al lang de kostprijs terugverdiend, waardoor de zonnepanelen vele jaren 100% gratis energie opleveren. 

5. Hogere verkoopprijs

Uw woning heeft een hogere verkoopwaarde wanneer u zonnepanelen heeft aangeschaft. Het EPC-cijfer daalt drastisch en de maandelijkse energiekosten zijn lager dan in een andere woning.

6. Zonnepanelen verhuizen

Neemt u uw zonnepanelen liever mee naar uw nieuwe woning? Ook dat kan. 

7. Kosten terug verdienen

Binnen enkele jaren kunt u de investering in de aanschaf van zonnepanelen terug verdienen door het besparen op uw energierekening. 

Bekijk onze Sunpowerpanelen

Go-Solar

Waasmunster & Brecht

info@go-solar.be

Contact

Voordelen zonnepanelen

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen..