Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen kopen

U overweegt zonnepanelen? Een slimme keuze! We zien meer en meer zonnepanelen op de daken van woningen en bedrijven en dat is niet zo vreemd. Zonnepanelen bieden namelijk veel financiële voordelen en garanderen een betere toekomst voor ons klimaat.

Overweegt u ook de aanschaf van zonnepanelen? Go-Solar is uw deskundige partner en denkt met u mee over het optimaal inzetten van uw investering.

Voordelen zonnepanelen 

Rendement zonnepanelen

Bij een ideale opstelling levert in België een netgekoppeld zonnestroomsysteem van 1000 Wp ongeveer 850-900 kWh of 920-960 kWh (hoogrendement) per jaar op. Belangrijke informatie die natuurlijk afhankelijk is van meerdere factoren.

Wanneer u zonnepanelen wilt kopen, berekenen wij voor u het verwachte rendement. Bouwaanvragen zijn in de meeste gevallen niet vereist wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen. Ook hierover kunnen wij u informeren, bijvoorbeeld wanneer u een pand heeft dat een beschermd dorpzicht of historisch gebouw heeft.

Sunpower zonnepanelen

Go-Solar is Sunpower Elite Dealer. Welk type van Sunpower en hoeveel panelen u best installeert, hangt af van verschillende factoren zoals schaduw, beschikbare dakoppervlakte, jaarlijkse opbrengst, budget, etc.  Ook het uitzicht kan van belang zijn bij uw keuze. Laat Go-Solar u uitgebreid adviseren.

Gaat u zonnepanelen kopen? Of heeft u nog vragen? Verken onze website of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contact

 

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower