Jobs

Zonnepanelen kopen

Overweegt u om zonnepanelen te kopen? Een slimme keuze! Zonnepanelen besparen u flink wat geld en dragen bij aan een beter klimaat. 

"Heel blij met de keuze voor Go-Solar. Zowel huisbezoek (voor verkoop), de tussentijdse contacten via mail, als het telefonisch contact (zeer vriendelijke Natalie) verliepen perfect. Ook de plaatsing verliep heel goed." - Danny Hoskens

Bekijk alle zonnepanelen

Zonnepanelen kopen: een slimme investering

Overweegt u om zonnepanelen te kopen voor op het dak van uw woning, bedrijfspand of veranda? Zonnepanelen zijn een slimme inverstering, dragen bij aan een beter klimaat en verhogen de waarde van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast bent u door een zonnestroominstallatie op uw dak minder afhankelijk (of zelfs compleet onafhankelijk) van externe leveranciers die regelmatig prijsstijgingen doorvoeren. 

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen is niet wat u zomaar doet. Er zijn vele verschillende types, met elk een ander rendement. Het is daarom erg belangrijk dat u altijd goed geïnformeerd bent. Go-Solar is met haar 14 jaar ervaring dé zonnepanelen installateur. Wij staan u graag bij in dit proces en helpen u met het aanschaffen van de beste zonnepanelen met het meeste rendement. 

Batterijopslag is onmisbaar bij zonnepanelen!

Dit is waarom u batterijopslag onmisbaar is bij zonnepanelen: een van de belangrijkste redenen is dat het de opgewekte energie kan opslaan voor later gebruik. Zonnepanelen produceren energie wanneer de zon schijnt, maar dit komt niet altijd overeen met het moment dat u energie nodig heeft. Als u geen batterij heeft, gaat de opgewekte energie naar het elektriciteitsnet en ontvangt u hiervoor een vergoeding. Met een batterij kunt u echter de opgewekte energie opslaan en gebruiken wanneer u het nodig heeft, waardoor u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en uw energierekening kunt verlagen.

Het stabiliseert het elektriciteitsnet: Een ander voordeel van een batterij bij zonnepanelen is dat het kan helpen om het elektriciteitsnet te stabiliseren. Als er te veel zonne-energie wordt geproduceerd en niet genoeg wordt gebruikt, kan dit het elektriciteitsnet destabiliseren.

Thuisbatterijen maken gebruik van slimme technologieën

De thuisbatterijen maken gebruik van slimme technologieën om het energieverbruik te optimaliseren. Ze monitoren voortdurend uw energieproductie, energieverbruik en de status van het elektriciteitsnet. Op basis van deze gegevens bepalen ze het ideale moment om de opgeslagen energie vrij te geven. Dit zorgt ervoor dat u altijd efficiënt gebruikmaakt van uw groene energie.

Bekijk batterijopslag

Zonnepanelen kopen? Stel u de volgende vragen:

 • Wat is mijn kWh verbruik per jaar?
 • Hoeveel kWh wil ik per jaar opwekken?
 • Hoeveel zonnepanelen wil ik?
 • Welke zonnepanelen wil ik?
 • Hoe wil ik de zonnepanelen op mijn dak laten liggen?

Uiteraard maakt u samen met Go-Solar, sinds 2008 uw partner in PV-installaties, de juiste keuzes.

Zonnepanelen in ons aanbod:

 • DMEGC zonnepanelen (voor particulieren en bedrijven)

Bekijk DMEGC Zonnepanelen

Zonnepanelen kopen Vlaanderen

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van zonnepanelen

Waar moet u op letten om uiteindelijk zo veel mogelijk energie te besparen en de kosten laag te houden? Go-Solar heeft 4 handige tips voor u voor de aanschaf van zonnepanelen. Want... goed voorbereid zijn, is het halve werk! 

1. Verschillende zonnepaneelsystemen; zonnepanelen, ze zijn er in vele soorten. Laat u daarom goed informeren over het verschil tussen alle zonnepaneelsystemen. 

2. Het rendement verschilt; uiteindelijk wilt u het meeste uit uw zonnepanelen halen. Elke soort (zonnepaneel) heeft zijn eigen efficiency. Sommige panelen hebben een rendement van 15%, sommige panelen tot wel 22%. Ook bij de zonnepanelen uit ons aanbod zit hier verschil in. Wij vertellen u graag welke zonnepanelen het beste zijn voor uw dak.

3. Kosten; bij het aanschaffen van zonnepanelen kijkt u natuurlijk naar de prijs. Logischerwijs denkt u al snel; 'wat is de prijs per zonnepaneel?' Dit is niet zo! Kijk bij het aanschaffen juist naar de prijs per capaciteitseenheid. 

4. Capaciteit; Hoe hoger de capaciteitwaarde, hoe meer het rendeert. Een zonnepaneel van hetzelfde merk met een capaciteit van 260 Wp levert meer op dan een zonnepaneel met een capaciteit van 230 Wp. Maar let op: een zonnepaneel met 250 Wp van het ene merk kan ook meer opbrengen dan een 265 Wp van een ander merk. 

Rendement zonnepanelen

Waar u ook kijkt, Vlaanderen lijkt wel overspoeld door zonnepanelen. Niet zo gek, als u zich bedenkt dat zonnepanelen tegenwoordig een onklopbaar rendement en een lange levensduur hebben. Bovendien wordt de energiefactuur elk jaar duurder. Zonnepanelen geven u een stukje autonomie terug.

Bij een ideale opstelling levert een PV-systeem van 1000 Wp in België ongeveer 920-960 kWh (hoogrendement) per jaar op. Natuurlijk is dit afhankelijk van meerdere factoren. Vraag altijd een simulatie op maat voor een correcte inschatting. 

Overweegt u ook de aanschaf van zonnepanelen? Dan adviseert Go-Solar u graag. Op basis van uw persoonlijke situatie, berekenen we hoe we uw investering optimaal kunnen inzetten. 

Vraag uw afspraak

 

Uw geld investeren in zonnepanelen?

Investeren in zonnepanelen is een betere belegging dan uw geld op uw spaarboekje laten staan, waar het enkel devalueert. Met kwalitatieve zonnepanelen behaalt u een uitstekend rendement en beperkt u de terugverdientijd. Nadat de panelen zichzelf terugverdiend hebben, geniet u van gratis stroom. Bovendien is zonne-energie een duurzame energiebron waarmee u investeert in de toekomst van uw (klein)kinderen. Niet voor niets zien we steeds meer zonnepanelen in het straatbeeld verschijnen: ze worden een ecologische noodzaak.

10 redenen om zonnepanelen te kopen

 • Flinke besparing op de energiefactuur
 • Milieubewuste keuze
 • Weinig onderhoud nodig
 • Lange levensduur van gemiddeld 40 jaar (nieuwste panelen)
 • Snelle terugverdientijd van gemiddeld 8 jaar
 • Geen bouwvergunning nodig (tenzij uitzonderlijke situatie)
 • Terugdraaiende teller indien u laat installeren vóór januari 2021
 • Waarde van uw woning stijgt door laag EPC
 • Zonnepanelen verhuizen is mogelijk
 • Tegenwoordig ook full black panelen zonder lelijke blauwe schijn en witte verbindingen

Zonnepanelen hebben dus enorm veel voordelen

 Overtuigd?

Vrijblijvende offerte

Zonnepanelen kopen

Go-Solar, al meer dan 15 jaar gepassioneerd door zonne-energie

 • DMEGC dealer
 • Sinds 2008
 • 49 medewerkers
 • 2 vestigingen in België
 • 100.000 m2 panelen per jaar
 • SolarEdge omvormers
 • 25 jaar garantie
 • Persoonlijke service
 • Advies van ervaren experts

 

Zonnepanelen kopen

Wenst u een vrijblijvende offerte?

Vul hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U wil graag besparen?

Dan stellen wij met plezier uw gratis en vrijblijvende offerte op.
Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
BijlagenPrivacyverklaring