Heeft u een Huawei installatie met optimizers? Momenteel is er een storing bij Huawei waardoor deze installaties in het monitoringportaal offline staan.

Huawei doet er alles aan om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen, u hoeft hen niet rechtstreeks te contacteren. Zodra er hierover meer nieuws is houden we u op de hoogte. 

Menu

Zonnepanelen voor KMO

Voor kleine of middelgrote ondernemingen zijn zonnepanelen zeer interessant gezien de verschillende subsidies en premies vanuit de overheid. Go-Solar heeft veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen bij KMO's.

Rendement van zonnepanelen voor KMO

Dankzij onze jarenlange ervaring met zonnepanelen voor KMO's kunnen we voor ieder bedrijf een passend advies geven om een gegarandeerd financieel rendement te behalen, binnen de afgesproken termijn. Wij verzorgen een juiste berekening van het optimale rendement en opbrengstgarantie mét kosten & baten analyse. Daarnaast helpen we met de administratieve ondersteuning en de keuze van zonnepanelen in functie van uw energiebehoefte en financiële middelen. Hierdoor bent u verzekerd van een hoog rendement.

Financiële steun

Om de klimaatdoelstellingen te behalen, heeft de overheid enkele premies in het leven geroepen om bedrijven te ondersteunen in hun aankoop van zonnepanelen.

Meer info over premies

Ervaring met zonnepanelen voor KMO

Wij hebben ruime ervaring met zonnepanelen voor KMO. Go-Solar heeft reeds zonnepanelen geplaatst bij productiebedrijven, kantoorpanden, supermarkten, winkels en de land -en tuinbouwsector.

Bekijk onze referenties

 

Komt u er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen..