Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen voor KMO

Voor kleine of middelgrote ondernemingen zijn zonnepanelen zeer interessant gezien de verschillende subsidies en premies vanuit de overheid. Go-Solar heeft veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen in het KMO.

Rendement van zonnepanelen voor KMO

Dankzij onze jarenlange ervaring met zonnepanelen voor KMO kunnen we voor ieder bedrijf een passend advies geven om een gegarandeerd financieel rendement te behalen binnen het afgesproken termijn. Wij verzorgen een juiste berekening van het optimale rendement en opbrengstgarantie mét kosten & baten analyse. Daarnaast helpen we met de administratieve ondersteuning en de keuze van zonnepanelen in functie van uw energiebehoefte en financiële middelen. Hierdoor bent u verzekerd van een hoog rendement van zonnepanelen voor KMO.

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Go-Solar is specialist in zonnepanelen voor bedrijven. Wij bezorgen perfecte technische en fraaie afwerking van zonnepanelen bij bedrijven. Wij hebben een effectieve plaatsingswijze, namelijk een aangepaste dakinstructie. Hierdoor haalt u nog meer rendement uit uw zonnepanelen voor KMO. Daarnaast is dit een speciaal lichtgewicht systeem waardoor de daklast onder de 20kg per m² wordt gehouden. 

Service van Go-Solar

Naast het adviseren en plaatsen van zonnepanelen, kunnen we u ook helpen met de navolging van de zonnepanelen. Go-Solar helpt u met de administratie rondom de zonnepanelen. Daarnaast kunnen we ook het reinigen van de zonnepanelen realiseren voor meer rendement. Ook een technische controle is af en toe zeer gewenst. Bij bijvoorbeeld schade aan uw zonnepanelen, kan Go-Solar de zonnepanelen repareren.

Ervaring met zonnepanelen voor KMO

Wij hebben ruime ervaring met zonnepanelen voor KMO. Go-Solar heeft reeds zonnepanelen geplaatst bij productiebedrijven, kantoorpanden, supermarkten, winkels en de land -en tuinbouwsector.

Voor enkele referenties van recente geplaatste zonnepanelen bij KMO verwijzen we u graag naar projecten voor KMO.

Enkele voorbeelden van projecten voor KMO zijn;

Voor een volledig overzicht van projecten van Go-Solar verwijzen wij u graag naar onze Referentie kaart.

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen