Menu

Onze missie & visie

Betere wereld:

Hernieuwbare energie is nodig om de wereld beter te maken. We moeten af van de verslaving aan fossiele brandstoffen, en we kunnen ons leefmilieu behouden door inzet van hernieuwbare energie zoals zonne-energie.

Bovendien zullen we steeds meer elektriciteit nodig hebben. Voor verwarming (bv aandrijving warmtepompen). Voor transport (bv elektrische wagens). Voor toenemende automatisatie en inzet van machines.

Elektriciteit opwekken op een milieuvriendelijke en portefeuillevriendelijke manier wordt dus steeds belangrijker.

Deze visie heeft Chris Poppe, CEO van Go-Solar, consequent doorgetrokken. Privé verbruikt hij uitsluitend hernieuwbare energie, voor woning en transport. Ook in het bedrijf worden nauwelijks nog fossiele brandstoffen gebruikt (jammer genoeg bestaan er nog geen degelijke elektrische bestelwagens).

Betere producten:

Go-Solar maakt het verschil door de hoge kwaliteit van de zonnepanelen, omvormers, batterijen, laadpalen. Alle zonnepanelen zijjn gefabriceerd door DMEGC. 

Dankzij dit kwaliteitsniveau bieden deze zonnepanelen een hoog rendement.

Betere service:

Go-Solar garandeert een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en een stipte service. Zo komt er steeds een adviseur langs bij de klant voor aankoop. Op die manier kunnen de behoeften van de klant optimaal gekoppeld worden aan de beschikbare mogelijkheden.  Ook de plaatsing verloopt zo veel als mogelijk met eigen vaklui, om kwaliteit bij elke stap te waarborgen.

Go-Solar is actief in heel Vlaanderen en naburige regio’s. Met onze twee vestigingen (in het Oost-Vlaamse Waasmunster en het Antwerpse Brecht) zijn we onze klanten steeds nabij. 

IkBenMee

BEN staat voor:
bijna-energieneutraal.

Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs.

Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald.

Go-Solar is alvast BEN voorloper!

Komt u er niet uit?

Wilt u ons per mail contacteren of graag een afspraak maken voor langs te komen op kantoor?

Contacteer onze Customer Service via ons contactformulier: 

Customer service 

U kan via deze link ook een offerte aanvragen of een storing melden. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09u00-12u00 & van 13u00-17u00. 

 

 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

 

Waarmee kunnen we helpen..