Na een update van Huawei ondervinden meerdere klanten met een Huawei omvormer inlog/monitoringproblemen, vooral via de applicatie. Wij raden aan om enkele dagen af te wachten vooraleer terug in te loggen via de app. In de meeste gevallen lukt inloggen via de browser wel en toont het portaal hier geen afwijkingen. 

 

Van donderdag 7 juli t/m vrijdag 29 juli zijn onze kantoren en magazijnen gesloten wegens bouwverlof. 

Vanaf 1 augustus staan wij terug voor u klaar!

 

Menu Offerte

Fraude met Zonnepanelen

Af en toe verschijnt er in de pers een bericht over fraude met zonnepanelen. In het verleden zijn er verschillende malafide installateurs geweest die fraude pleegden zodat hun klant nog snel subsidies en groenestroomcertificaten kon aanvragen. Facturen werden geantidateerd en keuringsverslagen vervalst.  

Go-Solar heeft altijd gekozen voor een eerlijke aanpak, ook toen we nog opereerden onder de naam WaasSolar. Wij houden ons ver van dergelijke wanpraktijken en onze zonnepanelen worden altijd met juist ingevoerde certificaten opgeleverd.

Onder andere door die correcte aanpak, naar de overheid én naar onze klanten toe, is Go-Solar erin geslaagd om te blijven voortbestaan en uit te groeien tot een stabiele kmo met 60 medewerkers en twee filialen.

Artikel De Tijd (maart 2019)

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen...