Vanaf vrijdag 9 juli 12:00 uur tot maandag 2 augustus 09:00 uur zijn onze kantoren en magazijnen gesloten wegens ons jaarlijkse bouwverlof.

Onze medewerkers zijn gedurende deze periode niet bereikbaar. 

Is er sprake van een zeer dringende situatie gedurende deze periode? 

U kan contact opnemen via storingen@go-solar.be.

Vergeet niet uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, het merk van uw omvormer en een omschrijving van het probleem te vermelden.

 

TIP: via www.go-solar.be/hoewerktmijninstallatie kan u meer informatie terugvinden over o.a. het in-en uitschakelen van uw installatie en het opnieuw opstarten van de verbinding met uw omvormer indien deze is weggevallen. 

 

Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Fraude met Zonnepanelen

Af en toe verschijnt er in de pers een bericht over fraude met zonnepanelen. In het verleden zijn er verschillende malafide installateurs geweest die fraude pleegden zodat hun klant nog snel subsidies en groenestroomcertificaten kon aanvragen. Facturen werden geantidateerd en keuringsverslagen vervalst.  

Go-Solar heeft altijd gekozen voor een eerlijke aanpak, ook toen we nog opereerden onder de naam WaasSolar. Wij houden ons ver van dergelijke wanpraktijken en onze zonnepanelen worden altijd met juist ingevoerde certificaten opgeleverd.

Onder andere door die correcte aanpak, naar de overheid én naar onze klanten toe, is Go-Solar erin geslaagd om te blijven voortbestaan en uit te groeien tot een stabiele kmo met 60 medewerkers en twee filialen.

Artikel De Tijd (maart 2019)

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower