Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen

De zon schijnt een groot deel van het jaar op uw kantoorpand, winkelpand of fabriek. Wist u dat dit hele interessante mogelijkheden biedt voor duurzaam ondernemen? Door het dak van uw bedrijfspand gedeeltelijk of volledig te voorzien van zonnepanelen kunt u veel besparen op uw energiekosten. Bovendien is deze manier van energie opwekken uiterst duurzaam en werkt u mee aan een groener België. Waarom twijfelt u nog? Laat de specialisten van Go-Solar u overtuigen met doeltreffende argumenten.

Zonnepanelen voor bedrijven

Bij Go-Solar vinden wij het belangrijk om te denken aan de toekomst. Dat duurzaamheid daar een groot deel van uitmaakt valt niet te ontkennen. Maar tegelijk denken we graag aan de actuele stand van zaken in de vorm van uw energierekening. Die kan flink oplopen en een groot deel van uw kosten vormen. Om deze kosten te verlagen en te besparen door het zelf opwekken van de energie die op uw bedrijf schijnt, werkt u duurzaam en toekomstgericht. Wij denken dat dit een belangrijk punt is voor elke ondernemer en maken mensen dan ook graag bewust van de mogelijkheden.

Duurzaam ondernemen

Hoe kunt u duurzaam ondernemen?

Door het laten plaatsen van zonnepanelen wordt uw bedrijf direct een stuk duurzamer. Zonnepanelen kunnen op een locatie naar wens worden geïnstalleerd. Of uw voorkeur nu uitgaat naar plaatsing op het dak van uw bedrijfspand of bijvoorbeeld op het dak van de overdekte parkeergarage of losstaand in het gebied rondom uw bedrijfspand, wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Het is uiteraard van belang hoeveel vierkante meters er voorzien kunnen worden van zonnepanelen en dit rekenen we graag voor u uit in een vrijblijvende offerte. In onze offerte kunnen we direct een schatting doen van het bedrag dat u bespaart middels de zonnepanelen.

Premies voor zonnepanelen

De Belgische overheid stimuleert duurzaam ondernemen en daartoe worden jaarlijks diverse premies beschikbaar gesteld. Ons team zorgt ervoor constant op de hoogte te zijn van het laatste nieuws op dit gebied en kan u daarom exact adviseren omtrent premies voor het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen.

Onze service

Wij vinden het belangrijk om u vanaf het begin te begeleiden in uw zoektocht naar de beste zonnepanelen voor uw bedrijf. Wij voeren de gerenommeerde merken Sunpower en Seraphim die garant staan voor een lange levensduur en hoge kwaliteit. Vanaf de keus voor zonnepanelen tot installatie en oplevering dragen wij zorg voor een vlekkeloos proces. Ook na plaatsing kunt u met al uw vragen bij ons terecht en kunnen wij uw zonnepanelen bijvoorbeeld ook jaarlijks reinigen voor behoud van rendement.

Zonnepanelen zijn een prima oplossing voor bedrijven die duurzaam ondernemen op de agenda hebben staan. De zonne-energie die u zelf opwekt kan binnen het eigen bedrijf op verschillende manieren worden gebruikt. Go-Solar heeft bij zeer veel KMO's en bedrijven reeds zonnepanelen geïnstalleerd en heeft hiermee dan ook veel ervaring opgedaan. Graag komen wij met u in contact om ook voor uw bedrijf de mogelijkheden te onderzoeken.

Contact opnemen   Meer informatie 

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen