Menu

Duurzaam ondernemen met zonnepanelen

De zon schijnt een groot deel van het jaar op uw kantoorpand, winkelpand of fabriek. Wist u dat dit hele interessante mogelijkheden biedt voor duurzaam ondernemen? Door het dak van uw bedrijfspand gedeeltelijk of volledig te voorzien van zonnepanelen kunt u veel besparen op uw energiekosten. Bovendien is deze manier van energie opwekken uiterst duurzaam en werkt u mee aan een groener België. Waarom nog twijfelen? Laat de specialisten van Go-Solar u overtuigen en begeleiden.

Hoe kunt u duurzaam ondernemen?

Bij Go-Solar denken we aan de toekomst én aan de stand van uw rekening. Het hoeft geen betoog meer dat grijze energie uit kerncentrales nefast is voor beiden. Met een zonnepaneleninstallatie produceert u zelf uw stroom uit een duurzame, niet-eindige bron: de zon. Zo compenseert u uw hoge verbruik als industriële speler en bespaart u flink op de elektriciteitsfactuur. Denk toekomstgericht en informeer naar de mogelijkheden.

Zonnepanelen voor KMO's en grote bedrijven

Door het laten plaatsen van zonnepanelen wordt uw bedrijf direct een stuk duurzamer. Zonnepanelen kunnen op een locatie naar wens worden geïnstalleerd: het bedrijfsdak, een grond- of gevelopstelling, parkeergarages, ... wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Na een bezoek weten we welk paneel van DMEGC het beste bij u past, hoeveel panelen er nodig zijn, welke opstelling het best rendeert, ... In onze offertes maken we meteen ook een simulatie van het bedrag dat u bespaart dankzij zonnepanelen. 

Premies voor zonnepanelen

De Belgische overheid stimuleert duurzaam ondernemen d.m.v. premies. Ons team blijft op de hoogte van het premiebeleid van de overheid en geeft u altijd up-to-date advies. Zo misloopt u geen enkele financiële steunmaatregel.

Onze service

Ons verkoopsproces staat in het teken van service. Zowel voor uw beslissing als tijdens de uitvoering van het project als erna. Onze vertegenwoordiger, technische dienst en project manager zorgen voor een perfecte opvolging. Ook na oplevering kunt u op ons rekenen voor herstellingen, onderhoud, reinigingen etc. Indien u dit wenst, bieden wij deze services aan in een onderhoudscontract.

Meer info.

 

Vraag uw afspraak

Komt u er niet uit?

Wilt u ons per mail contacteren of graag een afspraak maken voor langs te komen op kantoor?

Contacteer onze Customer Service via ons contactformulier: 

Customer service 

U kan via deze link ook een offerte aanvragen of een storing melden. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09u00-12u00 & van 13u00-17u00. 

 

 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

 

Waarmee kunnen we helpen..