Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Hoe groen is Go-Solar?

Geplaatst: 2019-05-17

Een kapper met een verwilderde haardos, een schrijnwerker die de voorkeur geeft aan Ikeakastjes of een boekhouder die zijn papieren nooit terugvindt: dat doet de wenkbrauwen fronsen. Als ondernemer moet je geloven in je zaak en vooral… het goede voorbeeld geven. Bij Go-Solar staan we 100% achter onze missie: zoveel mogelijk fossiele brandstoffen vermijden en vervangen door hernieuwbare energie. Hoe wij dat doen? Dat lees je hier.

An was de eerste die voor elektrische kilometers ging. Haar echtgenoot Chris zag dat het goed was, en bestelde zijn eigen elektrische wagen. Enkele jaren later volgde ook Roy. Heb je de nummerplaten van onze directie al gespot?

 

Maar daar bleef het niet bij. Vorig jaar draaide Go-Solar letterlijk de gaskraan dicht. De renovatie van de kantoren in Waasmunster was niet zomaar opsmuk met nieuw meubilair en een likje verf. Er werd ook een warmtepomp geïnstalleerd voor verwarming en koeling. En die werkt op elektriciteit. De gaskraan werd dus officieel werkloos.

Onze elektriciteit wekken we op met 55 kWp aan zonnepanelen. En in het filiaal in Brecht zijn onze Sunpower-zonnepanelen (P19 400) goed voor maar liefst 100 kWp! De warmtepomp is in opbouw.

“Ik heb thuis al 12 jaar een warmtepomp, uiteraard wou ik dat ook voor de filialen van Go-Solar”, vertelt Chris.

100 kWp aan zonnepanelen: dat ziet er zo uit:

 

In Waasmunster zorgt een batterijsysteem met een opslag van 66 kWh voor een makkelijke overbrugging van de avonden. Enkel in de winter moeten we nog een beetje stroom bijkopen. En die komt van een groene leverancier.

 

 

Benieuwd hoe u de energiefactuur ook onder controle kan houden?

Contacteer ons voor advies

 

Blog overzicht

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower