Heeft u een Huawei installatie met optimizers? Momenteel is er een storing bij Huawei waardoor deze installaties in het monitoringportaal offline staan.

Huawei doet er alles aan om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen, u hoeft hen niet rechtstreeks te contacteren. Zodra er hierover meer nieuws is houden we u op de hoogte. 

Menu

Uw plaatsing: wat moet u weten? 

Aandachtspunten voor/tijdens uw plaatsing

- Zorg er zeker voor dat uw elektriciteitskast conform is en de WiFi-verbinding is aangesloten wanneer onze elektricien langskomt. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij een tweede interventie voorzien. Deze interventies zijn niet inbegrepen in uw offerte en rekenen wij aan volgens onze interventie tarieven.

Interventietarieven

- Wij hebben graag dat er op de dag van plaatsing iemand aanwezig is en uw oprit (indien van toepassing) vrijgehouden wordt. Kunnen wij onze voertuigen enkel op de openbare weg te parkeren? Zorg voor vrije parkeerplaatsen doormiddel van een parkeerverbod.

- Voor het plaatsen van de panelen zijn wij weersafhankelijk. Indien uw plaatsing niet kan doorgaan, contacteert onze planning u tussen 08:30u en 09:30u om samen een nieuwe datum in te plannen.

- Hoewel we ons best doen om zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren en planning, kan het zijn dat niet alle werken op dezelfde dag uitgevoerd kunnen worden.

- Graag willen wij u vragen om een tiental reservepannen te voorzien. Mochten er toch dakpannen breken, kunnen onze dakwerkers deze snel vervangen.

- Bij plaatsing van de omvormer zal er een korte stroomonderbreking zijn. Wacht daarom best tot na de plaatsing om uw wasmachine of vaatwasser aan te zetten.  

- Ook bij de plaatsing van de zonnepanelen hebben onze dakwerkers stroom nodig. 

- Voor de plaatsing raden wij aan om uw brandverzekering op de hoogte te brengen dat u zonnepanelen gaat plaatsen.

- De plaats waar de omvormer komt te hangen is vaak reeds besproken met onze collega’s en wij vragen u op deze plek ongeveer 2 vierkante meter vrij te maken. Het kabeltraject zal onze elektricien op de dag van plaatsing met u bespreken.

 

Aandachtspunten na uw plaatsing

- Na opstart van de installatie bent u zelf verantwoordelijk voor het monitoren van uw installatie. Kortom: het is aan de klant om ons op de hoogte te brengen als er iets aan de hand is. Neem dus zeker de algemene informatie goed door en kijk regelmatig na of uw installatie werkt, om geen opbrengst mis te lopen. Bij vragen helpt onze customer service graag verder.  

Meer informatie monitoren

- Enkele dagen na plaatsing ontvangt u de factuur per mail. Is alles in orde? Dan vragen wij u de betaling binnen drie dagen te voldoen.  

- De keuring van uw installatie wordt gedaan door de firma Aceg of Housecheck. Zij worden door ons verwittigd van zodra de installatie door ons is opgeleverd. Aceg of Housecheck zal dan met u contact opnemen om een keuringsmoment af te spreken. 

- Voordat u uw premie(s) kunt aanvragen, moet de installatie eerst gekeurd en gemeld zijn. Vergeet niet om onze stappenplannen door te nemen en vraag zo snel mogelijk uw digitale meter aan mocht u dat nog niet gedaan hebben. Hier kan u terugvinden hoe en wanneer u uw installatie kan aanmelden en uw premie kan indienen. 

Meer informatie premies

 

Nog vragen? 

Als u planningsgerelateerde vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact op met onze planning. U kan deze rechtstreeks bereiken via e-mail: planningwaasmunster@go-solar.be of planningbrecht@go-solar.be.

Heeft u verdere vragen of suggesties? Of mist u informatie op deze pagina of onze website? Neem contact op met onze customer service. We helpen u graag verder.

Neem contact op

Komt u er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen..