Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Zonnepanelen Sint-Niklaas

In de regio Sint-Niklaas is Go-Solar de specialist in het installeren van zonnepanelen, het reinigen van zonnepanalen en alle service die daarbij hoort. Wilt u graag besparen op een belangrijke kostenpost binnen uw gezinsbudget of voor uw bedrijf? Deze investering is binnen enkele jaren volledig terug verdiend. Neemt u gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen Sint-Niklaas

Go-Solar is de specialist in het plaatsen van zonnepanelen in de regio Sint-Niklaas. Bekijk onze referentiekaart voor reeds geplaatste zonnepanelen in Sint-Niklaas. Op slechts tien kilometer van Sint-Niklaas bevindt Go-Solar zich, een Waaslandse onderneming welke zicht richt op een groener energiebeleid in België.

Aanschaffen zonnepanelen Sint-Niklaas

Regelmatig vragen klanten ons of het wel verstandig is om zonnepanelen aan te schaffen in het Sint-Niklaas. Dit mede omdat de zon niet altijd schijnt in Sint-Niklaas en er zo nu en dan neerslag valt. Toch kunnen wij bevestigen dat zonnepanelen in België absoluut rendabel zijn. Onze experts zorgen ervoor dat de zonnepanelen op uw dak optimaal geïnstalleerd worden met een juiste hellingshoek en richting.

U bereikt hiermee een maximaal rendement waarmee u profiteert van de voordelen van groene energie. U  heeft de keuze tussen verschillen zonnepanelen, waarbij de keuze afhangt van verschillende specifieke omstandigheden. Benieuwd welke zonnepanelen het beste bij u past? Kijk gerust voor meer informatie of laat u informeren door één van onze experts. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Bouwaanvraag voor zonnepanelen nodig in Sint-Niklaas?

Over het algemeen is het niet nodig een bouwaanvraag te doen voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn echter enkele uitzonderingen

  • Als de panelen geplaatst worden als grondopstelling.
  • Indien de panelen tegen de muur bevestigd worden.
  • Als panelen de hellingsgraad van het dak niet volgen (vb: als panelen op driehoeken geplaatst worden op een schuin dak)
  • Als de opstelling van de panelen hoger dan 1 meter boven de dakrand van een plat dak komen.
  • Bij een beschermd dorpzicht of historisch gebouw.

Zonnepanelen Sint-Niklaas

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower