Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen op uw woning of bedrijfspand? Zowel voor nieuwe panden als bestaande panden is Go-Solar, centraal gevestigd in Waasmunster de ideale partner voor het plaatsen van uw nieuwe zonnepanelen.

Installatie en plaatsen van uw zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die op meerdere gebieden snel terugverdiend kan worden. Niet alleen zal uw energierekening lager worden door de groene energie die u via uw eigen zonnepanelen verdient, ook zal deze energien eutrale investering een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

Zonnepanelen plaatsen

Go-Solar is een ervaren onderneming als het gaat om zonnepanelen plaatsen. Wij hebben een eigen plaatsingsdienst die beschikt over alle technische kennis om de zonnepanelen vakkundig te plaatsen. Bovendien nemen wij alle administratieve handelingen voor u uit handen. U ziet alleen de goedkopere energiefactuur voor uw woning of pand. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen van Go-Solar of direct een offerte voor zonnepanelen plaatsen, neem dan contact met ons op.

Sunpower zonnepanelen

Het merk Sunpower heeft een uitstekende reputatie als het gaat om zonnepanelen. Als enige fabrikant ter wereld geeft Sunpower 25 jaar garantie op de panelen en op de prestaties. Dit verzekert u dus van een installatie met zonnepanelen van hoge kwaliteit. Sunpower zonnepanelen zijn de krachtigste fotovoltaïsche panelen op de markt die een uitzonderlijk rendement garanderen. Bovendien bieden de zonnepanelen de mogelijkheid een aanzienlijke opbrengst te genereren aangezien ze het wereldrecord inzake rendement hebben en twee maal krachtiger zijn dan die van concurrerende panelen en tot twee à vier maal krachtiger dan dunne-laag /CIS zonnepanelen. 

Go-Solar is dan ook trots premium partner van Sunpower zonnepanelen te zijn. Lees meer over Sunpower...

Naast de Sunpower zonnepanelen zijn wij tevens leverancier van het Europese merk Bauer zonnepanelen. Ook de Bauer zonnepanelen voldoen aan onze eisen voor hoge kwaliteit, garantie en mooie uitstraling. Meer informatie over Bauer zonnepanelen plaatsen.

Wilt u ook meer van uw dak gaan gebruiken? Dan is zonnepanelen plaatsen de oplossing waarmee u jaarlijks geld bespaart én het milieu spaart. Uw complete partner op dit gebied is Go-Solar, van installatie tot onderhoud bent u bij Go-Solar aan het juiste adres.

Go-Solar mocht zonnepanelen plaatsen op een pannendak in Melsele

Technische specificaties bekijken

 

Go-Solar is actief in de regio Waasland en de driehoek Antwerpen, Brussel, Gent, dus ook in plaatsen als Lokeren, Sint-Niklaas, Dendermonde, Mechelen, Moerbeke, Stekene, Hamme, Mariakerke en Sint-Pauwels.

Zonnepanelen voor bedrijven

Wist u dat het plaatsen van zonnepanelen ook erg efficiënt zijn bij bedrijven? Go-Solar heeft zonnepanelen geplaatst bij onder andere supermarkten, winkels, productiebedrijven en kantoorpanden.

Zonnepanelen bedrijven

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen