Menu

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen op uw woning, carport, tuinhuis, ...? Zowel voor nieuwbouw als bestaande panden is Go-Solar uw betrouwbare partner voor het installeren van uw zonnepanelen. Wij hebben in ons aanbod enkel hoogwaardige zonnepanelen die een lange levensduur en hoog rendement hebben en uiterst duurzaam zijn.

"Voor de keuze van de installateur van zonnepanelen heb ikzelf een kleine marktstudie gedaan (een tiental aanbieders uit Oost-Vlaanderen). De beste keuze (prijs/kwaliteit) voor een kwaliteitsvolle installatie - op papier - was Go-Solar. Dat bleek ook in de praktijk het geval: snel een afspraak voor plaatsing, electricien en plaatsers perfect op tijd en tegen de middag draaide mijn teller al..." - Fam. Heynderickx

 

Zonnepanelen kopen

U bent van plan om zonnepanelen te kopen. Er zijn tal van zonnepanelen op de mart, maar welk merk zonnepanelen is het beste? Go-Solar heeft in haar aanbod enkel zonnepanelen van topmerken en met een hoog rendement. 

Bekijk zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen

Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die op meerdere gebieden snel terugverdiend kan worden. Niet alleen zal uw energierekening lager worden door de groene energie die u via uw eigen zonnepanelen opwekt, ook levert deze energieneutrale investering een positieve bijdrage aan het milieu. 

Bekijk alle voordelen van zonnepanelen

Go-Solar installeert sinds 2008 zonnepanelen met een eigen plaatsingsdienst. Onze installateurs beschikken allen over up-to-date technische kennis van ons product en installatie-instructies. Bovendien nemen wij u alle administratieve handelingen uit handen. Wilt u vrijblijvend advies of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Go-Solar.

Zonnepanelen op plat of schuin dak

Bent u op zoek naar goede zonnepanelen voor op een plat dak? Of heeft uw woning, veranda of bedrijfspand een schuin dak en bent u daarvoor juist op zoek naar zonnepanelen? Voor beide toepassingen heeft Go-Solar dé juiste zonnepanelen, uiteraard met verschillende vermogens. 

Zonnepanelen geplaatst op het bedrijfspand van Beyers Koffie. 

Zonnepanelen installeren: waar moet u op letten?

Als je zonnepanelen laat installeren, moet er eerst bepaald worden waar de zonnepanelen precies komen te liggen en hoeveel ruimte beschikbaar is. Daarnaast is het ook belangrijk dat de omvormer op de juiste plek hangt. Go-Solar plaatst de omvormer altijd in een ruimte die niet al te stoffig is en waar de omvormer zijn warmte goed kwijt kan. Een krappe slecht geventileerde meterkast is dus geen goede plek om de omvormer in te hangen. 

Go-Solar is graag uw helpende hand in dit proces. Tevens geven wij u deskundig en persoonlijk advies over welke panelen het beste zijn voor bij u op het dak, tuinhuis of de veranda. 

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De prijs van zonnepanelen hangt af van het merk en het aantal Wp (Wattpiek) wat het paneel aankan.

Maar.... Dankzij voortdurende innovaties ligt het rendement van moderne zonnepanelen tegenwoordig een stuk hoger dan enkele jaren geleden. De prijs is juist lager geworden. Daarom zijn zonnepanelen een goede investering, ook zonder subsidies. Benieuwd naar hoeveel zonnepanelen bij u op het dak kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Hoe lang duurt het plaatsen van zonnepanelen?

Zonnepanelen plaatsen, hoeveel tijd kost dat? Voor een particuliere woning rekenen we meestal 1 dag. Indien het gaat om een groot pand of er onvoorziene omstandigheden opduiken, kan dit langer zijn. In ieder geval brengt onze Planningsdienst u steeds op voorhand op de hoogte van de geschatte duurtijd. 

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen, het gebeurt niet zomaar. Het is een dure en slimme investering die zeker de nodige aandacht vereist. Maar welke zonnepanelen zijn beste voor op het dak van uw woning, bedrijfspand of veranda? Een veelkomende vraag waar wij u graag het antwoord op geven. 

In ons assortiment hebben wij diverse typen zonnepanelen van twee merken: SunPower en DMEGC. Beide merken producten al jarenlang de hoogte kwaliteit zonnepanelen: ze zijn toonaangevend in de zonnepanelensector. Daarnaast hebben de panelen van deze twee merken een hoog rendement en gaan ze jarenlang mee... Daarom vielen onze ogen op deze merken. 

SunPower zonnepanelen

Het merk SunPower heeft al decennialang een uitstekende reputatie in de solarsector. Als enige fabrikant ter wereld geeft Sunpower 25 jaar garantie op de panelen én op de prestaties. Bovendien zijn SunPowerpanelen de krachtigste fotovoltaïsche panelen op de markt die een uitzonderlijk rendement garanderen. 

Go-Solar is dan ook trots op haar erkenning als SunPower Elite Partner. Zonnepanelen plaatsen van SunPower? Go-Solar geeft u graag deskundig advies. 

Zonnepanelen van DMEGC

DMEGC is sins 2009 actief op de zonnepanelenmarkt. Ze zijn in zeer korte tijd uitgegroeid tot een hoogwaardig merk in de wereld van zonne-energie. De prijs-kwaliteitverhouding van de gefabriceerde zonnepanelen van dit merk is zeer gunstig. Daarnaast zijn de DMEGC-panelen aan de van mooiste full black panelen op de markt en is er minimaal tot weinig kleurverschil te waarnemen. Een goede keuze dus als u op zoek bent naar zonnepanelen met een mooie prijs-kwaliteitverhouding.

Benieuwd naar alle specificaties van de zonnepanelen van deze twee merken? Bekijk via onderstaande knop. 

Zonnepanelen SunPower en DMEGC

Zonne-energie: een goede investering!

Een PV-installatie is een investering die u op meerdere vlakken snel terugverdient. Niet alleen zal uw energierekening lager worden door de groene energie die u zelf opwekt, ook levert u een flinke bijdrage aan het milieu. Want zonne-energie is groen, hernieuwbaar en CO2-neutraal. 

Zonnepanelen laten plaatsen

Overweegt u te investeren in zonnepanelen? Zowel voor nieuwe als bestaande panden is Go-Solar de ideale partner. Informeer vrijblijvend naar de diensten van Go-Solar, sinds 2008 de zonenepanelenspecialist. 

  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijk & eerlijk advies
  • Totaalpakket
  • Uitstekende service

Offerte aanvragen

Komt u er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag

09u00-12u00 & 13u00-17u00

Wilt u graag langskomen op kantoor?

Customer service 

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waver

02 616 19 19
Avenue Vésale 32a
1300 Waver

Waarmee kunnen we helpen..