Het Grondwettelijk Hof heeft zijn arrest gepubliceerd over de terugdraaiende teller bij zonnepanelen.

We nemen het arrest grondig door, en komen snel met meer nieuws.

 

Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen op uw woning, carport, tuinhuis, ...? Zowel voor nieuwbouw als bestaande panden is Go-Solar uw betrouwbare partner voor het installeren van uw zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen installeren?

Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die op meerdere gebieden snel terugverdiend kan worden. Niet alleen zal uw energierekening lager worden door de groene energie die u via uw eigen zonnepanelen opwekt, ook levert deze energieneutrale investering een positieve bijdrage aan het milieu. 

Go-Solar installeert sinds 2008 zonnepanelen met een eigen plaatsingsdienst. Onze installateurs beschikken allen over up-to-date technische kennis van ons product en installatie-instructies. Bovendien nemen wij u alle administratieve handelingen uit handen. Wilt u vrijblijvend advies of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Go-Solar.

Duur van de plaatsing

Hoelang duurt de installatie van zonnepanelen? Voor een particuliere woning rekenen we meestal 1 dag. Indien het gaat om een groot pand of er onvoorziene omstandigheden opduiken, kan dit langer zijn. In ieder geval brengt onze Planningsdienst u steeds op voorhand op de hoogte van de geschatte duurtijd.

Sunpower zonnepanelen

Het merk Sunpower heeft al decennialang een uitstekende reputatie in de solarsector. Als enige fabrikant ter wereld geeft Sunpower 25 jaar garantie op de panelen én op de prestaties. Bovendien zijn Sunpowerpanelen de krachtigste fotovoltaïsche panelen op de markt die een uitzonderlijk rendement garanderen

Go-Solar is dan ook trots op haar erkenning als Sunpower Elite Partner

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower