Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Lokeren

Bent u woonachtig in de regio van Lokeren en op zoek naar een betrouwbare partner voor het installeren van zonnepanelen? Dan is Go-Solar uw specialist in het installeren van zonnepanelen, het reinigen van zonnepanelen en alle service die daarbij hoort.

Zonnepanelen laten plaatsen

Genoeg van de hoge energierekeningen? Investeer in zonnepanelen en druk deze grote kostenpost binnen uw gezinsbudget. De investering kan binnen enkele jaren volledig terugverdiend zijn. Neemt u gerust contact met ons op en laat u informeren door onze experts of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zonnepanelen Lokeren

Op enkel tien kilometer van Lokeren bevindt zich Go-Solar, een Waaslandse onderneming gevestigd in Waasmunster. Go-Solar is een onderneming welke zich richt op een groener energiebeleid in België. Go-Solar is de specialist in het plaatsen van zonnepanelen in de regio van Lokeren. Bekijk onze referentiekaart voor reeds geplaatste zonnepanelen in Lokeren en de gehele regio.

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen aanschaffen

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen? Regelmatig vragen klanten ons of het wel verstandig is om zonnepanelen aan te schaffen. Dit mede omdat de zon niet altijd schijnt in Lokeren en er zo nu en dan neerslag valt. Toch kunnen wij bevestigen dat zonnepanelen in België absoluut rendabel zijn. Onze experts zorgen ervoor dat de zonnepanelen op uw dak optimaal geïnstalleerd worden met een juiste hellingshoek en richting. U bereikt hiermee een maximaal rendement waarmee u profiteert van de voordelen van groene energie.

Vraag onze experts

U heeft de keuze tussen verschillende zonnepanelen, waarbij de keuze afhangt van verschillende specifieke omstandigheden. Benieuwd welke zonnepanelen het beste bij u past? Kijk gerust voor meer informatie of laat u informeren door één van onze experts. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Bouwaanvraag voor zonnepanelen nodig in Lokeren?

Over het algemeen is het niet nodig een bouwaanvraag te doen voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn echter enkele uitzonderingen

  • Wanneer de panelen geplaatst worden als grondopstelling.

  • Indien de panelen tegen de muur bevestigd worden.

  • Als panelen de hellingsgraad van het dak niet volgen (vb: als panelen op driehoeken geplaatst worden op een schuin dak)

  • Als de opstelling van de panelen hoger dan 1 meter boven de dakrand van een plat dak komen.

  • Bij een beschermd dorpzicht of historisch gebouw.

Wij informeren u graag welke mogelijkheden er voor u zijn.

Kies ook voor groene energie, kies zonnepanelen Lokeren van Go-Solar

 

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower