Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Leuven

Zonnepanelen op uw huis in Leuven of omgeving? Go-Solar geeft u graag advies over alle mogelijkheden van zonnepanelen. In Leuven zijn we uw partner voor installatie, onderhoud en reiniging van zonnepanelen. 

Zonnepanelen op uw dak

Zonnepanelen zijn een enorme besparing op uw energierekening. Het is een milieubewuste keuze met een lange levensduur. Bovendien kunnen zonnepanelen geplaatst worden op uw woning, maar ook op uw tuinhuis, carport, gevel, ... Of kies voor een grondopstelling! Go-Solar vertelt u wat mogelijk is voor uw situatie en budget. Zo behalen we het beste rendement!

Zonnepanelen Leuven

Zonnepanelen installeren

Het rendement van uw installatie hangt af van verschillende factoren. Soms kan een ongunstige ligging of schaduwval gecompenseerd worden door een slimme opstelling. De specialisten van Go-Solar brengen uw situatie in kaart en tekenen een aangepast legplan uit. Wanneer zonnepanelen verstandig worden geplaatst, gaan ze veel langer mee en leveren ze meer rendement op. Go-Solar is dan ook continu bezig met het innoveren van plaatsingstechnieken.

Investeren in zonnepanelen Leuven

De investering van zonnepanelen heeft u binnen enkele jaren terugverdiend, zeker met de steeds lagere prijs van een PV-installatie en de blijvende stijging van de  elektriciteitsprijzen. 

7 voordelen van zonnepanelen

 1. Flinke besparing op de energierekening
 2. Het is milieubewust
 3. Onderhoudsarm
 4. Levensduur van 30-40 jaar
 5. Hogere verkoopprijs van uw woning
 6. Zonnepanelen kan u verhuizen
 7. Snelle terugverdientijd

Benieuwd naar exacte cijfers? Onze adviseurs maken graag uw offerte met nauwkeurige simulaties.

Neem nu contact op!

 1. Eigen plaatsing van a tot z
 2. Topkwaliteit van Sunpower
 3. Snelle levering uit eigen voorraad
 4. 25 jaar productgarantie
 5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower