Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Leuven

Wilt u graag zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijf in Leuven of omgeving? Go-Solar geeft u graag advies over alle mogelijkheden die zonnepanelen bieden. We kunnen zonnepanelen Leuven installeren, controleren, onderhouden en reinigen.

Zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

Zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijfspand zijn een enorme besparing op uw energierekening. Het is een milieubewuste keuze en zonnepanelen gaan ontzettend lang mee. Uiteindelijk verdient u hier de kosten van de aanschaf van zonnepanelen mee terug. Hiervoor is het belangrijk dat de zonnepanelen goed worden geïnstalleerd.

Zonnepanelen Leuven

Zonnepanelen installeren

Nadat u heeft besloten om zonnepanelen te nemen voor uw woning of bedrijf, moeten deze nog wel geïnstalleerd worden. Zonnepanelen installeren moet erg zorgvuldig en nauwkeurig gebeuren. Wanneer zonnepanelen goed worden geplaatst, gaan ze veel langer mee en levert het meer rendement op. Go-Solar is dan ook continu bezig met het innoveren van technieken om zonnepanelen zo rendabel mogelijk te plaatsen. Wij zijn dan ook vooruitstrevend op het gebied van zonnepanelen plaatsen met het meeste rendement.

Investeren in zonnepanelen Leuven

De investering van zonnepanelen heeft u binnen enkele jaren terug verdiend. Dit komt doordat de zonnepanelen jarenlang besparen op de energierekening. Zeker met de huidige stijging in elektriciteitsprijzen, verdient u nog sneller uw geld terug. Wist u dat ook uw woning stijgt in waarde met zonnepanelen Leuven? Meer over de energieprijs omhoog Zo investeert u duurzaam.

7 voordelen van zonnepanelen?

 1. Flinke besparing op de energierekening
 2. Het is milieubewust
 3. Installatie & onderhoudsvrij
 4. Levensduur van 25 jaar
 5. Hogere verkoopprijs
 6. Zonnepanelen mee verhuizen
 7. Kosten terug verdienen

Neem direct contact op!

 • Eigen plaatsing van A tot Z
 • Bespaar energie, geld en het milieu
 • Garantie op product, montage en het rendement
 • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
 • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
 • Snelle levering uit eigen voorraad
 • 25 jaar productgarantie
 • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen