Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Zonnepanelen laten plaatsen

Overweegt u te investeren in zonnepanelen? Zowel voor nieuwe als bestaande panden is Go-Solar de ideale partner.

Zonne-energie: een goede investering!

Een PV-installatie is een investering die u op meerdere vlakken snel terugverdient. Niet alleen zal uw energierekening lager worden door de groene energie die u zelf opwekt, ook levert u een flinke bijdrage aan het milieu. Want zonne-energie is groen, hernieuwbaar en CO2-neutraal.

Zonnepanelen laten plaatsen

Go-Solar is een ervaren onderneming die u met een gerust hart uw zonnepanelen kunt laten plaatsen. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst die alle technische kennis heeft om de zonnepanelen vakkundig te installeren. Bovendien nemen wij alle administratie voor u uit handen. Vrijblijvend advies of een offerte ontvangen?

Neem gerust contact op

Zonnepanelen laten plaatsen

Sunpower zonnepanelen

Go-Solar is Elite Dealer van Sunpower zonnepanelen. Het merk Sunpower heeft een uitstekende reputatie en geeft als enige fabrikant ter wereld 25 jaar garantie op het product en het vermogen. Sunpower zonnepanelen zijn bovendien de krachtigste fotovoltaïsche panelen op de markt met rendementen van 82 tot 92% (afhankelijk van het type). Sunpower biedt verschillende types zonnepanelen aan, zo is er altijd wel een type dat perfect bij uw situatie en budget past.

Lees meer over Sunpower Dealers

Moet uw dak ook dringend geld gaan opbrengen? Dan neemt u contact op met Go-Solar voor een zorgeloze PV-installatie van a tot z. 

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower