Na een update van Huawei ondervinden meerdere klanten met een Huawei omvormer inlog/monitoringproblemen, vooral via de applicatie. Wij raden aan om enkele dagen af te wachten vooraleer terug in te loggen via de app. In de meeste gevallen lukt inloggen via de browser wel en toont het portaal hier geen afwijkingen. 

 

Van donderdag 7 juli t/m vrijdag 29 juli zijn onze kantoren en magazijnen gesloten wegens bouwverlof. 

Vanaf 1 augustus staan wij terug voor u klaar!

 

Menu Offerte

Zonnepanelen laten plaatsen

Overweegt u te investeren in zonnepanelen? Zowel voor nieuwe als bestaande panden is Go-Solar de ideale partner.

Zonne-energie: een goede investering!

Een PV-installatie is een investering die u op meerdere vlakken snel terugverdient. Niet alleen zal uw energierekening lager worden door de groene energie die u zelf opwekt, ook levert u een flinke bijdrage aan het milieu. Want zonne-energie is groen, hernieuwbaar en CO2-neutraal.

Zonnepanelen laten plaatsen

Go-Solar is een ervaren onderneming die u met een gerust hart uw zonnepanelen kunt laten plaatsen. Wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst die alle technische kennis heeft om de zonnepanelen vakkundig te installeren. Bovendien nemen wij alle administratie voor u uit handen. Vrijblijvend advies of een offerte ontvangen?

Neem gerust contact op

Zonnepanelen laten plaatsen

Sunpower zonnepanelen

Go-Solar is Elite Dealer van Sunpower zonnepanelen. Het merk Sunpower heeft een uitstekende reputatie en geeft als enige fabrikant ter wereld 25 jaar garantie op het product en het vermogen. Sunpower zonnepanelen zijn bovendien de krachtigste fotovoltaïsche panelen op de markt met rendementen van 82 tot 92% (afhankelijk van het type). Sunpower biedt verschillende types zonnepanelen aan, zo is er altijd wel een type dat perfect bij uw situatie en budget past.

Lees meer over Sunpower Dealers

Moet uw dak ook dringend geld gaan opbrengen? Dan neemt u contact op met Go-Solar voor een zorgeloze PV-installatie van a tot z. 

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen...