Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Kempen

Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen voor uw woning of bedrijven? Go-Solar adviseert u graag over zonnepanelen in Kempen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame zonnepanelen en garanderen altijd het optimale rendement voor uw woning of bedrijfspand.

Go-Solar

Wij snappen dat u de aanschaf van zonnepanelen even moet overwegen. Het is een hele investering en u weet van te voren niet welk rendement u hier uit haalt. Go-Solar heeft al meer dan 10 jaar ervaring en al meer dan 5000 woningen en bedrijfspanden voorzien van zonnepanelen. Ook veel zonnepanelen in Kempen zijn geplaatst door Go-Solar. Door onze ervaring en kennis kunnen we u goed van dienst zijn.

Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen in Kempen installeren doen we erg nauwkeurig. Wij berekenen het meest haalbare rendement voor uw zonnepanelen. Onze ervaren monteurs kunnen uw zonnepaneel zo monteren dat deze veel rendement behaalt. Uiteindelijk bespaart u zo veel geld op uw energierekening.

Duurzame zonnepanelen

Investeert u in zonnepanelen Kempen? Dan investeert u in groene energie. Het energiebeleid in Vlaanderen is niet voor niets erg streng geworden. Dit heeft te maken met het verslechterende milieu. Zonnepanelen dragen bij aan een beter milieu en gaan daarnaast ontzettend lang mee. Van de duurzame zonnepanelen van Go-Solar kunt u meer dan 25 jaar genieten.

zonnepanelen Kempen

Aanleg, onderhoud en reiniging van uw zonnepanelen Kempen

Niet alleen voor de aanschaf en plaatsen van zonnepanelen Kempen kunt u bij Go-Solar terecht, maar ook voor onderhoud en reiniging. Het is belangrijk dat u de meeste rendement uit uw zonnepanelen blijft halen. Dit kan door regelmatig uw zonnepanelen te laten controleren. Wij kijken dan of er eventuele schade of vuil op uw zonnepanelen zit. Wanneer dit het geval is, zullen de zonnepanelen minder stroom opnemen. Met een technische controle kunnen we vervolgens de zonnepanelen goed onderhouden. Daarnaast kunnen we ook zonnepanelen reinigen voor meer energie en een mooie uitstraling.

Neem direct contact op!

  • Eigen plaatsing van A tot Z
  • Bespaar energie, geld en het milieu
  • Garantie op product, montage en het rendement
  • De beste kwaliteit in zonnepanelen dankzij Sunpower
  • Specialist in aanleg en onderhoud van zonnepanelen
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 25 jaar productgarantie
  • Naast 25 jaar vermogens garantie

5460

klanten

10!

jaar ervaring

23513

kWp geïnstalleerd vermogen

4279

gezinnen