Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Zonnepanelen Kempen

Overweegt u zonnepanelen op uw huis in de Kempen? Go-Solar, met vestiging in Brecht, adviseert u graag. Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteitszonnepanelen van Sunpower en garanderen altijd het optimale rendement door slimme plaatsing.

Go-Solar

Go-Solar is sinds 2008 uw betrouwbare partner in PV-installaties en heeft meer dan 5000 referenties. Omdat ook de Kempen meer en meer interesse tonen in de voordelen van zonnepanelen, openden we in 2018 een nieuwe vestiging in Brecht. Kies voor een ervaren, lokale speler en vraag uw vrijblijvende kennismaking

Zonnepanelen installeren

Ook zonder 365 zonnige dagen per jaar zijn zonnepanelen een prima investering. De lichtsterkte is in België absoluut voldoende om een hoog rendement te behalen. Bovendien zorgt onze slimme plaatsing voor een optimalisering van de lichtinval. Zo bespaart u flink op uw energiefactuur en hebt u uw investering snel terugverdiend.

Duurzame zonnepanelen

Ecologische zonnepanelen en de groene Kempen zijn een match made in heaven. Investeren in zonnepanelen is investeren in de toekomst, van uzelf, uw (klein)kinderen en de toekomst van energie. Draag uw steentje bij aan een groene planeet én spaar uw portemonnee. 

Samen de mogelijkheden bekijken?

Neem contact op!

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower