Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Zonnepanelen Gent

Bent u op zoek naar zonnepanelen Gent en omstreken? Dan is Go-Solar voor u de juiste partner. Samen met u werken wij aan een zonnige toekomst met groene energie!

Goedkope energiefactuur met zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u direct op uw energiefactuur. En bovendien hoeft u zelf niets te regelen, omdat Go-Solar alle administratie en opvolging voor u verzorgt. Dankzij de productie van groene energie uit zonnepanelen, bent u niet langer onderhevig aan de stijgende elektriciteitsprijzen.

Vraag direct een offerte aan

Referenties zonnepanelen Gent

Go-Solar mocht zowel voor bedrijven als voor particulieren al zonnepanelen installeren in Gent en omgeving. Bekijk onze referentiekaart voor een overzicht van de duizenden zonnepaneelinstallaties die door Go-Solar reeds zijn gerealiseerd. Onze Sunpower zonnepanelen vindt u op diverse locaties in Gent en omstreken.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Steeds vaker ziet u zonnepanelen in het straatbeeld verschijnen. Meer en meer mensen willen op deze manier hun steentje bijdragen aan het milieu en bovendien profiteren van de besparing op hun energierekening. Kiezen voor zonnepanelen is dus zeker een verstandige keuze.

  • U bespaart geld, nu en in de toekomst
  • U verhoogt de waarde van uw woning
  • Zonnepanelen zijn goed voor het milieu
  • U wordt minder afhankelijk van energiebedrijven

Zonnepanelen Gent

Go-Solar heeft filialen in Brecht en Waasmunster maar is actief over heel Vlaanderen. We zijn sinds 2008 gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen en werken op deze manier actief mee aan de uitbouw van een groener energiebeleid. Wij onderscheiden ons door een hoge afwerkingsgraad.

Eens kennismaken? Neem contact op of vraag direct een offerte op maat voor zonnepanelen Gent aan.

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower