Na een update van Huawei ondervinden meerdere klanten met een Huawei omvormer inlog/monitoringproblemen, vooral via de applicatie. Wij raden aan om enkele dagen af te wachten vooraleer terug in te loggen via de app. In de meeste gevallen lukt inloggen via de browser wel en toont het portaal hier geen afwijkingen. 

 

Van donderdag 7 juli t/m vrijdag 29 juli zijn onze kantoren en magazijnen gesloten wegens bouwverlof. 

Vanaf 1 augustus staan wij terug voor u klaar!

 

Menu Offerte

Zonnepanelen Gent

Bent u op zoek naar zonnepanelen Gent en omstreken? Dan is Go-Solar voor u de juiste partner. Samen met u werken wij aan een zonnige toekomst met groene energie!

Goedkope energiefactuur met zonnepanelen

Met zonnepanelen bespaart u direct op uw energiefactuur. En bovendien hoeft u zelf niets te regelen, omdat Go-Solar alle administratie en opvolging voor u verzorgt. Dankzij de productie van groene energie uit zonnepanelen, bent u niet langer onderhevig aan de stijgende elektriciteitsprijzen.

Vraag direct een offerte aan

Referenties zonnepanelen Gent

Go-Solar mocht zowel voor bedrijven als voor particulieren al zonnepanelen installeren in Gent en omgeving. Bekijk onze referentiekaart voor een overzicht van de duizenden zonnepaneelinstallaties die door Go-Solar reeds zijn gerealiseerd. Onze Sunpower zonnepanelen vindt u op diverse locaties in Gent en omstreken.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Steeds vaker ziet u zonnepanelen in het straatbeeld verschijnen. Meer en meer mensen willen op deze manier hun steentje bijdragen aan het milieu en bovendien profiteren van de besparing op hun energierekening. Kiezen voor zonnepanelen is dus zeker een verstandige keuze.

  • U bespaart geld, nu en in de toekomst
  • U verhoogt de waarde van uw woning
  • Zonnepanelen zijn goed voor het milieu
  • U wordt minder afhankelijk van energiebedrijven

Zonnepanelen Gent

Go-Solar heeft filialen in Brecht en Waasmunster maar is actief over heel Vlaanderen. We zijn sinds 2008 gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen en werken op deze manier actief mee aan de uitbouw van een groener energiebeleid. Wij onderscheiden ons door een hoge afwerkingsgraad.

Eens kennismaken? Neem contact op of vraag direct een offerte op maat voor zonnepanelen Gent aan.

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen...