Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug
Wat is er meer te zeggen over de excellente service die we steeds opnieuw krijgen!
Houden zo team go-solar...👏
Francois Van Noten
17-04-2019

"Juiste klantfocus"

Wij wilden nog even onze appreciatie uitdrukken voor de samenwerking met Go-Solar.
Voorbeeldige, duidelijke communicatie; vlotte installatie, in goed overleg, proper werk door mensen met vakkennis en juiste “klant”-focus.
Correcte en tijdige afhandeling van administratie en papierwerk achteraf!
Fam. Eeckelaert-Penen
15-05-2019

"heel tevreden"

De ploeg die zonnepanelen had geplaatst bij ons hebben heel proper gewerkt, waren heel beleefd en vriendelijk. U mag ze zeker een schouderklopje geven van ons.
G. Flamaing
20-05-2019

"snelle service!"

Graag wil ik jullie bedanken voor de snelle service. Binnen de twee dagen is mijn probleem opgelost. Echt waar chapeau!
Ik ben een content mens!
Top service! Merci!
Thea VR
27-06-2019
Dank aan de volledige Go-Solarploeg. Van vertegenwoordiger, planning medewerker, tot plaatsers van de panelen prima werk. Dank u wel voor de perfecte installatie.
Ferdy Schild
02-07-2019
Wij zijn super tevreden over de hele weg . Alles volgens afspraak , propere werkmannen , vriendelijk en ook de opvolging mag er wezen .
Onze installatie werkt prima . Top !!!
Grts
Dirk
Dirk Staessens
03-07-2019

"Positieve ervaring met GoSolar"

Heel positieve ervaring van begin tot einde . Vlotte communicatie en strikte opvolging van planning , installatie en aanvragen keuring dossier , aanmelden installatie bij netbeheerder. Kortom : professioneel !
Guido Van Laere
09-07-2019
Voor de keuze van de installateur van zonnepanelen heb ikzelf een kleine marktstudie gedaan (een tiental aanbieders uit Oost-Vlaanderen). De beste keuze (prijs/kwaliteit) voor een kwaliteitsvolle installatie - op papier - was Go-Solar.

Dat bleek ook in de praktijk het geval: snel een afspraak voor plaatsing, electricien en plaatsers perfect op tijd en tegen de middag draaide mijn teller al...
Danny Heynderickx Heynderickx
14-07-2019

"Een pluim voor de service!"

Go-Solar was ons aanbevolen door familie...niet ten onrechte. We zijn super-tevreden over de informatie die we vóór de plaatsing ontvingen, de planning was correct, de plaatsing zelf verliep vlekkeloos en de administratieve afhandeling was ook perfect. Kortom: we gaan op onze beurt Go-Solar ook graag aanbevelen!
Julien Ghesquière
15-07-2019

"TOP FIRMA"

Als er bij mij een probleem was, binnen de kortste tijd opgelost ,ik had een omvormer die niet goed werkte ,nog onder waarborg ,nieuwe gekregen ,fabrikant heeft gewoon nieuwe komen plaatsen,0 euro betaald, mijn zus zat met een probleem dat haar installateur failliet was gegaan, men heeft dat voor haar allemaal opgelost ,die was natuurlijk doodongelukkig ,en voor een heel eerlijke prijs echt een...
WILLY DE CONINCK
25-07-2019
Deel ook je ervaring
  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower