Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

"Zonnepanelen"

Wij zijn uiterst tevreden over het bedrijf Waassolar in zijn geheel. Zowel de info, als de administratie en uitvoering van de werken zijn perfect verlopen. Alles werd duidelijk en tijdig gecommuniceerd en uitgevoerd. Het personeel van verkoop tot administratie tot uitvoerders zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
Geert Van den Eede
24-04-2018

"Schitterende service"

Wij zijn enorm blij om voor Waassolar gekozen te heben.
Op de service en klantvriendelijkheid viel niks aan te merken.
Zowel de planning, administratie, dakwerkploeg als elektricien waren allen uitermate vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam!
Dikke merci!
Seppe De Klerck
04-05-2018

"Plaatsen en verplaatsen panelen"

Het idee van de panelen oost- west te leggen vonden we direct super. Zo kunnen er lichtere omvormers worden geplaatst en gebruik je zo veel mogelijk rechtstreeks de opgewekte energie.
De plaasters waren zo mooi op tijd dat je je klok kon gelijk zetten. Ze hadden duidelijk een grote ervaring en werkte hun werk met grote zorg af. Dikke pluim. Tof nog zo gemotiveerde gasten aan het werk te zien!
bart De Belie
06-05-2018

"Installatie zonnepanelen"

eerste contact met verkoper was top, contact daarna via mail was correct, termijn plaatsen was zeer aanvaardbaar, service op de dag van het plaatsen zelf was ook top (zeer vriendelijke werknemers, duidelijke uitleg)
Christel Dobbelaere
24-05-2018

"Top service"

Zowel de communicatie als het uitvoerende werk is vlot verlopen.
Top Team !
Peter Cerpentier
04-06-2018

"Begripvolle service"

Niet de goedkoopste, maar dit vertaalt zich wel in materialen van goede kwaliteit en een service waar je op kan vertrouwen.
Ons dak was oorspronkelijk niet in goede staat en hebben ondanks onze bestelling en plaatsingsdatum mogen wachten tot de werken aan het dak voorbij waren om nadien vrij rap opnieuw te kunnen overgaan tot de plaatsing.
(Omwille van het winderige weer wel enkele keren...
Niels Pauwels
20-08-2018

"Uitstekende zonnepanelen, perfect geplaatst"

Wij hebben 2 maanden geleden een Sunpower/Solar Edge zonnepanelen installatie genomen van Go-Solar. Van bij de eerste bespreking tot aan het plaatsen is alles perfect verlopen. Altijd duidelijke en frequente communicatie, bij vragen krijg je snel antwoord.
De plaatsingstermijn was ook kort (<2 maand na onderteken van de offerte). De plaatsing zelf was snel en professioneel. Kortom, wil je...
Kevin Claessens
20-08-2018

"Heel positieve en professionele ervaring"

Vanaf de offerte tot en met de finale oplevering en keuring een zeer positieve en professionele ervaring. Ik ben heel tevreden over mijn keuze om met Go solar in zee te gaan !!!
Erik Parmentier
20-08-2018
ik heb geen klachten alles is zeer goed verlopen
alleen het boekje met de uitleg van de omvormer is in het engels
en mijn engels is niet zo goed
groeten georges
georges de block
20-08-2018
Sinds begin augustus kan ik genieten van mijn zonnepanelen (15 ex ).
Van de info tot en met de planning en de plaatsing alsook nog de opvolging ben ik uiterst tevreden.
Een aanrader voor ieder die wenst zonnepanelen te leggen.
Ik maak zeker reclame voor GOSOLAR.
Albert Vangoedsenhoven
20-08-2018
Deel ook je ervaring
  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower