Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Naamswijziging naar Go-Solar

Geplaatst: 28-06-2018

Door middel van dit nieuwsbericht willen we u meedelen dat de handelsnaam van WaasSolar wijzigt in Go-Solar. Voor u verandert er niets, tenminste u mag een nog sterkere service van ons verwachten, maar dat lijkt ons alleen maar positief.

We zullen u uitleggen wat onze motivatie hierbij is.

WaasSolar was een sterk, lokaal verankerd bedrijf. Door producten van topkwaliteit en een stipte service is WaasSolar intussen stevig gegroeid. Naast de vestiging in Oost-Vlaanderen (WaasSolar, naar onze vestigingsplaats Waasmunster) is ook een filiaal in de provincie Antwerpen opgestart (Go-Solar). Hierdoor kunnen we in heel Vlaanderen en in naburige regio’s onze stipte service garanderen, bij bedrijven en particulieren.

Voor u als klant heeft dit enkel voordelen: uw bestaande contracten en garanties blijven integraal bestaan. Op Go-Solar kan u rekenen zoals u tot nu op WaasSolar rekende.

Bovendien zijn we nu een grotere, sterkere groep. We blijven lokaal verankerd en nabij onze klanten. Tegelijk kunnen we ons partnerschap met Total (leverancier van de zonne-installaties van topkwaliteit SunPower) versterken, een voordeel waarin onze oude en nieuwe klanten zullen delen.

In naam van onze 45 medewerkers kan ik u verzekeren dat wij er alles aan blijven doen om u volop te laten genieten van zonne-energie. Voor meer info kan u altijd op de website terecht. Met specifieke vragen mag u ons steeds contacteren.

Alle bestaande contracten en afspraken tussen u en ons blijven geldig.

Met vriendelijke groeten,

Chris Poppe, CEO WaasSolar en Go-Solar

« Nieuws overzicht
  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower