Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Onderhoud

Onderwerp uw PV-installatie, batterij en laadpalen regelmatig aan een check-up. Zo bent u zeker van een vlekkeloze werking en een lange levensduur!

En heeft u al eens gedacht aan de voordelen van een onderhoudscontract?

  • U hoeft zelf niet te onthouden wanneer uw installatie reiniging of onderhoud nodig heeft
  • Uw installatie is altijd proper en draait op vol rendement
  • Defecten worden snel opgespoord en hersteld

Vraag prijs voor uw onderhoudscontract

Nazicht en controle

Het is belangrijk om mogelijke defecten zo snel mogelijk op te sporen. Zo beperkt u het rendementsverlies en vermijdt u dat de garantie net vervallen is. (Lees meer over de garantietermijnen van onze merken.)

Kiest u voor het zorgeloze onderhoudscontract van Go-Solar, dan controleren wij jaarlijks uw volledige PV-installatie. Zo geniet u jaar na jaar van het hoogst mogelijke rendement.

Reiniging met osmosewater

Vervuiling van uw PV-installatie zorgt ervoor dat het zonlicht minder goed kan instralen. Daardoor wekken de panelen minder energie op en verliest u aan rendement. Vooral installaties in de buurt van landbouwbedrijven en industrie hebben het zwaar te verduren met rendementsverliezen tot 20%.

Zonnepanelen zijn gedeeltelijk zelfreinigend, maar er blijft altijd stof en vuil achter. U doet er dus goed aan uw zonnepanelen regelmatig te laten schoonmaken.

Go-Solar biedt u onderhoudscontracten aan met een periodieke reiniging en technische controle. Zo hoeft u zelf uw installatie niet in de gaten te houden: wij verwittigen u wanneer het tijd is voor nazicht. Daarna draait uw installatie weer op vol rendement.

Herstelling

Hoewel er weinig mis kan gaan met uw zonnepanelen, is een interventie soms nodig. Go-Solar is partner van verschillende verzekeringsmaatschappijen en doet ook herstellingen aan installaties die niet door ons geplaatst zijn.

Ook voor herstellingen aan uw omvormer, batterij of laadpalen maakt u een afspraak bij Go-Solar.

 

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower