Jobs Menu
Gratis offerte
Klik hier
Wij bellen u terug

Onderhoud

Onderwerp uw PV-installatie, batterij en laadpalen regelmatig aan een check-up. Zo bent u zeker van een vlekkeloze werking en een lange levensduur!

En heeft u al eens gedacht aan de voordelen van een onderhoudscontract?

  • U hoeft zelf niet te onthouden wanneer uw installatie reiniging of onderhoud nodig heeft
  • Uw installatie is altijd proper en draait op vol rendement
  • Defecten worden snel opgespoord en hersteld

Vraag prijs voor uw onderhoudscontract

Reiniging met osmosewater

Vervuiling van uw PV-installatie zorgt ervoor dat het zonlicht minder goed kan instralen. Daardoor wekken de panelen minder energie op en verliest u aan rendement. Vooral installaties in de buurt van landbouwbedrijven en industrie hebben het zwaar te verduren met rendementsverliezen tot 20%.

Zonnepanelen zijn gedeeltelijk zelfreinigend, maar er blijft altijd stof en vuil achter. U doet er dus goed aan uw zonnepanelen regelmatig te laten schoonmaken.

Go-Solar biedt u onderhoudscontracten aan met een periodieke reiniging en technische controle. Zo hoeft u zelf uw installatie niet in de gaten te houden: wij verwittigen u wanneer het tijd is voor nazicht. Daarna draait uw installatie weer op vol rendement.

Nazicht en controle

Het is belangrijk om mogelijke defecten zo snel mogelijk op te sporen. Zo beperkt u het rendementsverlies en vermijdt u dat de garantie net vervallen is. (Lees meer over de garantietermijnen van onze merken.)

Kiest u voor het zorgeloze onderhoudscontract van Go-Solar, dan controleren wij jaarlijks uw volledige PV-installatie. Zo geniet u jaar na jaar van het hoogst mogelijke rendement.

Herstelling

Hoewel er weinig mis kan gaan met uw zonnepanelen, is een interventie soms nodig. Go-Solar is partner van verschillende verzekeringsmaatschappijen en doet ook herstellingen aan installaties die niet door ons geplaatst zijn.

Ook voor herstellingen aan uw omvormer, batterij of laadpalen maakt u een afspraak bij Go-Solar.

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower