Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Tesvoltbatterij

Stabiele stroomtoevoer dankzij batterijopslag

Onze klant, een kmo in Putte, is gelegen in een mooie groene, maar afgelegen buurt tussen de velden. Het pand kreeg door de grote afstanden regelmatig te maken met een onstabiele energietoevoer. Een oplossing drong zich op. Onze klant besliste om voor meer autonomie te zorgen en bestelde bij Go-Solar een grondopstelling van 160 zonnepanelen. Die waren goed voor 55 kWp, terwijl onze klant slechts 12 kWh terug op het net mocht zetten. Lieten we die energie dan verloren gaan? Natuurlijk niet. Go-Solar adviseerde een High Volt Tesvolt-batterij voor energieopslag, gekoppeld aan een SMA-omvormer. Het resultaat: onze klant geniet van stabiele stroomtoevoer en slaat de overschot op in de batterij om 's avonds en 's nachts te gebruiken. Hierdoor wordt de opgewekte zonne-energie maximaal benut voor eigen verbruik. 

De installatie van de toekomst, vandaag geïnstalleerd!

Erkend installateur

Go-Solar installeerde de eerste Tesvolt-batterij in de Benelux. Na een grondige opleiding in de UK kregen we het certificaat van erkend installateur.

Tesvolt

De Duitse firma Tesvolt gebruikt batterijcellen uit de auto-industrie en innovatieve technologieën. Daardoor zijn Tesvoltsystemen enorm duurzaam en hebben ze een levensduur van 30 jaar. Hun batterijen bestaan uit een modulair systeem dat herstelling en uitbreiding erg makkelijk maakt.

 

Kan een Tesvoltbatterij ook voor uw bedrijf een oplossing zijn?

Contacteer ons vrijblijvend

 

Andere projecten

Go-Solar hielp deze bedrijven besparen

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower