Jobs Menu
Nieuws
Gratis offerte
Klik hier

Sunpower Dealer Netwerk

 

 

Sunpower Elite Dealer

Elite Dealers zijn de beste in de sector. Go-Solar is Elite Dealer en heeft de geavanceerde+ trainingen gevolgd. Wij halen constant uitzonderlijk hoge tevredenheidsscores en overtreffen de norm voor ontwerp, kwaliteit en service.

 

Sunpower Premier Dealer

Premier Dealers worden aan een hogere standaard onderworpen dan Authorized Dealers. Ze hebben geavanceerde trainingen gevolgd en halen hogere tevredenheidsscores gedurende een langere periode. Deze installateurs voldoen aan de standaard voor ontwerp, kwaliteit en service.

 

Sunpower Authorized Dealer

Een installateur die je kan vertrouwen. Deze installateur heeft de Sunpower-training gevolgd en behaalt een goede klantentevredenheidsscore. Voldoet aan de standaard voor ontwerp, kwaliteit en service.

(Bron)

 

Een Sunpowerpaneel is het resultaat van heel veel onderzoek en ontwikkeling. Sunpower is trots op zijn producten, daarom gaat deze marktleider enkel in zee met installateurs die kwaliteit ook hoog in het vaandel dragen. Dankzij bovenstaande labels bent u zeker dat uw woning in goede handen is. Ga voor zekerheid en kies voor Go-Solar, uw lokale Sunpower Elite Dealer.

  1. Eigen plaatsing van a tot z
  2. Topkwaliteit van Sunpower
  3. Snelle levering uit eigen voorraad
  4. 25 jaar productgarantie
  5. 25 jaar vermogensgarantie

Rescert

25 jaar garantie

 

 
Sunpower