Heeft u vragen over de melding van uw installatie bij Fluvius en/of de opstart van uw aanvraag voor een premie?

Bekijk ons stappenplan voor meer informatie! 

 

Stappenplan Premies

Menu Offerte

Sunpower Dealer Netwerk

 

 

 

Sunpower Elite Dealer

Elite Dealers zijn de beste in de sector. Go-Solar is Elite Dealer en heeft de geavanceerde+ trainingen gevolgd. Wij halen constant uitzonderlijk hoge tevredenheidsscores en overtreffen de norm voor ontwerp, kwaliteit en service.

 

Sunpower Premier Dealer

Premier Dealers worden aan een hogere standaard onderworpen dan Authorized Dealers. Ze hebben geavanceerde trainingen gevolgd en halen hogere tevredenheidsscores gedurende een langere periode. Deze installateurs voldoen aan de standaard voor ontwerp, kwaliteit en service.

 

Sunpower Authorized Dealer

Een installateur die je kan vertrouwen. Deze installateur heeft de Sunpower-training gevolgd en behaalt een goede klantentevredenheidsscore. Voldoet aan de standaard voor ontwerp, kwaliteit en service.

(Bron)

 

Een Sunpowerpaneel is het resultaat van heel veel onderzoek en ontwikkeling. Sunpower is trots op zijn producten, daarom gaat deze marktleider enkel in zee met installateurs die kwaliteit ook hoog in het vaandel dragen. Dankzij bovenstaande labels bent u zeker dat uw woning in goede handen is. Ga voor zekerheid en kies voor Go-Solar, uw lokale Sunpower Elite Dealer.

 

 

Kom je er niet uit?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag
09u00-12u00 & 13u00-17u00

Customer service

Waasmunster

052 69 16 52
Dommelstraat 72
9250 Waasmunster

Brecht

03 369 19 03
Kraaienhorst 2A
2960 Brecht

Waarmee kunnen we helpen...